EĞİTİM 14.11.2018 17:25:39 0

Öğretmen Yetiştirme programları..!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla Yükseköğretim Kurulunda düzenlenecek toplantıda, eğitim fakültelerindeki öğretmen yetiştirme programları ele alınacak.

Öğretmen Yetiştirme programları..!

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın katımıyla yarın düzenlenecek toplantıda, eğitim fakültesi dekanları, bölüm başkanları ve akademisyenlerle buluşacak.

Bakan Selçuk, ülkenin eğitim odaklı strateji ve politikalarını ilgili akademik birim yöneticileri ile paylaşacak, bu konuda üniversitelerin yöneticilerinin görüşleri alınacak, geleceğe yönelik akademik süreç odaklı yapılabilecekler etraflıca istişare edilecek.

Toplantıda, ayrıca eğitim bilimleri fakültelerindeki öğretmen yetiştirme programları da görüşülecek.

Toplantıda, MEB ve YÖK Arasında, "Uygulama Öğrencilerinin Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim ve Öğretim Kurumlarında Yapacakları Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Koordinasyon ve İş Birliği Protokolü" de imzalanacak.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.