EĞİTİM 9.04.2019 14:26:31 0

Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu Öğretmenler Tiyatro topluluğu Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi kapsamında Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nde 'Ah Şu Gençler' adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu Öğretmenler Tiyatro topluluğu Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi kapsamında Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nde "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulunda görev yapan 16 öğretmen,

Velilerine mesajlar vermek, birlik beraberliklerini pekiştirmek, hoş vakit geçirmek, diğer okullara örnek olmak ve Türkiye'de 7 farklı bölgede oyunlarını sergilemek amacıyla kendi aralarında Tiyatro grubu oluşturdular.

Turgut Özakman in  "Ah Şu Gençler" adlı oyununu seçtiler.  Oyun hem veliye hem öğretmene hem gençlere göndermeler yaparak gülerken düşündüren renkli ve zengin bir müzikal. Derslerin bitiminde öğrencilerini evlere uğurlayan öğretmenler akşamları saat 21;00 lere kadar çalıştılar. Provalarda oldukça eğlendiklerini stres atıp birbirlerini daha yakından tanıdıklarını ifade eden öğretmenler, fiziki olarak yorulsak da provalarda ruhumuz dinlendi dediler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü nun Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi kapsamında oyunlarını Beylikdüzü Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesinde tam 4 kez velilerine sahnelediler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye si sahnesinde Öğretmen ve idarecilere sahnelediler.

5 kez sahne alan öğretmenler her oyunlarının sonunda izleyicileri tarafından ayakta alkışlandılar.

Uzun vadede her bölgede bir ilimizde oyunumuzu öğretmenlere sergilemek istiyoruz diyen Büyükşehir İlkokulu öğretmenleri, “Özellikle diğer illere gitmek için sponsor arayışında olan okulumuza destek olacak gönüllü kurum kuruluş ve kişiler arıyoruz” dediler.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.