EĞİTİM 31.10.2018 18:07:34 0

“Öncülük Ediyoruz”

Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş, “ Kurumsal kimliğimiz ve eğitim öğretimdeki başarımız nedeniyle Beylikdüzü’nün önemli kurumlarından biriyiz.”

“Öncülük Ediyoruz”

“Öncülük Ediyoruz”

Büyükşehir Ortaokulu müdürü Akkaş, kurumsal kimliğimiz ve eğitim öğretimdeki başarımız ile birlikte, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetleriyle de Beylikdüzü’nün önemli bir kurumuyuz. Beylikdüzü’nün ilk kurumu olması sebebiyle diğer kurumlara da öncülük yapıyoruz.

“Daha İyiye Ulaşmak İçin Çalışıyoruz”

Akkaş, “ Türk milli eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okuluz. Bizler istiyoruz ki, okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.”

“Geleceğin Mutlu İnsanlarını Yetiştiriyoruz”

Temel prensip olarak iyi insan olma ve geleceğe yön verecek nesiller yetiştirmek amacında olduklarını belirten Akkaş,  “ Velilerimizi, öğretmen ve öğrencilerimizi eğitim planlamasının içinde yer almalarını sağlıyoruz ve geleceğin mutlu insanlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz. . Sosyal,  kültürel faaliyetler ile öğrenci mutluluğunu hedeflemeyi kendine prensip edinmiş bir kurumuz. Bu bağlamda her öğrencinin mutlaka bir enstrüman çalmasını, sportif anlamda da mutlaka bir branşta uzmanlaşması için planlamalar yapmaktayız.

“Yabancı Dil Eğitimi Veriyoruz”

Tüm öğrencilerimize, ücretsiz İngilizce hazırlık sınıflarında okutarak kolej seviyesinde yabancı dil eğitimi veriyoruz ve öğrencilerimizin her anlamda gelişimi için var gücümüzle çalışıyoruz.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.