EĞİTİM 10.12.2018 12:54:07 0

Onları, Topluma Kazandırmalıyız..!

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle bir basın bülteni yayınladı. her birimiz birer engelli adayıyız, engelleri birlikte aşacağız.

Onları, Topluma Kazandırmalıyız..!

 

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, 3 Aralık Engelliler Günü  münasebetiyle bir basın bülteni yayınladı. her birimiz birer engelli adayıyız, engelleri birlikte aşacağız.

 

Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve hayat standartlarını yükseltmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından önem taşımaktadır.

   Engelli vatandaşlarımızın bakımından asıl önemli olan engellilerin eğitim imkânlarının hazırlanması suretiyle toplumla kaynaştırılması, toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmesi ve nihayetinde istihdam şartlarını yaratarak, ekonomiye etkin bir şekilde katılımlarının sağlanmasıdır. 

     Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın artması dileğiyle, Engelliler Haftası´nı kutluyor, başta engelli personelimiz olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

 

Barış YILDIZ
İlçe Milli Eğitim Müdürü


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.