EĞİTİM 15.01.2022 16:13:55 0

Ortaokullu Çocuklardan Kıyasıya Yarış…

Büyükçekmece’de Zekâ Oyunları Ligi yoğun katılımla hız kesmeden devam ediyor.

Ortaokullu Çocuklardan Kıyasıya Yarış…

Ortaokullu Çocuklardan Kıyasıya Yarış…

Büyükçekmece’de Zekâ Oyunları Ligi yoğun katılımla hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye’de ilk olarak okul öncesi seviyesinde başlayan Zekâ Oyunları Ligi hız kesmeden devam ediyor. Yarışma Büyükçekmece Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştiriliyor. Projenin koordinatörlüğünü Eğitimci Şeyda Okumuş, Teknik Komite Sorumluluğunu ise Eğitimci Kemal Okumuş yürütüyor. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini ödül töreniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun takdim ediyor.

 “Eğlenceli Bir Hafta Geçirdik”

Proje Koordinatörü Şeyda Okumuş; “Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Zekâ Oyunları Ligi’nin ilk haftasını tamamladık. Geçen hafta yirminin üzerinde anaokulu ve yirminin üzerinde ilkokulu ağırladık. Yüz kırkın üzerinde öğrencimizle yarıştık. Eğlenceli güzel bir hafta geçirdik. Bu hafta yine ortaokul öğrencilerimizle devam ediyoruz. Küçükler ve yıldızlar kategorisi olarak 18 ortaokulumuzu ağırladık. Bugün yine ortaokullarımızla yarışmaya devam ediyoruz.

“Çocuklar İçin Farkındalık Yaratan Proje”

Çocukların pandemi sürecinde arkadaşlarını ve sosyalleşmeyi özlediklerini görüyoruz. Burada başka okullardan arkadaşlar edinerek tanışıp, konuşuyorlar ve oyunları oynarken centilmenliği de öğreniyorlar. Kaybettiklerinde üzüldükleri kadar kazandıklarında da seviniyorlar, birbirlerini teselli ettiklerini görmek çok güzel. Bu çocuklar için pek çok alanda farkındalık yaratan bir proje ve projemizin her ayağında mutlaka bir ödül töreni yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Uygun’da şube müdürleriyle birlikte tüm ödül törenlerine katılarak öğrencilerimize ödülleri kendi elleriyle takdim ediyorlar. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.