GÜNDEM 14.05.2019 18:42:23 0

Protokol İftarda Buluştu

Başkan Dr. Hasan Akgün her yıl olduğu gibi geleneği bu yıl da bozmayarak Büyükçekmece protokolü ile iftar sofrasında buluştu.

Protokol İftarda Buluştu

 Büyükçekmece protokolü iftar geleneğini bozmadı

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün her yıl olduğu gibi geleneği bu yıl da bozmayarak Büyükçekmece protokolü ile iftar sofrasında buluştu.  

 

İlçe yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri ve mahalle muhtarları Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Geleneksel Protokol İftarı”na katılarak oruçlarını açtı.

 

“Büyükçekmece ailemin huzuru her şeyden önemlidir”

 

İlçe yöneticileriyle birlikte orucunu açan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Yüce Allah bu birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlasın. Hep birlikte mutluluk şehri Büyükçekmece’yi yönetiyoruz. Bu güzel Ramazan gününde orucumuzu birlikte açmak beni canı gönülden mutlu etti. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi tüm ailelerimizin yanında olalım. Büyükçekmece ailemiz huzuru her şeyden önemlidir” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.