EĞİTİM 28.04.2022 16:59:18 0

Sağlıkta Şiddet Olmasın Sağlık Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel Esencan Hastanesinde her yıl çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü kutlamayı ihmal etmiyor.

Sağlıkta Şiddet Olmasın Sağlık Olsun

Sağlıkta Şiddet Olmasın Sağlık Olsun

 

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel Esencan Hastanesinde her yıl çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü kutlamayı ihmal etmiyor.
 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Esenyurt'ta  bulunan Özel Esencan Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü ve   Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Müdürlüğünün birlikte organize ettikleri programda 100 öğrenci bir araya geldi.

 

'Çocuk gelecektir'

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Özel Esencan Hastanesi Başhekimi Dr. Nihat Bağ ve Başhemşire Seda Değer  günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza ve gençlerimize ‘Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek sizlersiniz’ dediği tarihi mesajıyla 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklara hediye etmiştir. Bugün dünyanın tek çocuk bayramı olması da ayrı bir önem arz ediyor. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesinin de büyük anlamı vardır. Çünkü çocuk gelecektir, çocuk gelişimdir, yükseliştir ve çocuk güvendir” dediler.

 

Program hastane konferans salonunda sağlık çalışanları tarafından düzenlenen tiyatro gösterimi ile devam etti. Sağlıkta şiddete dikkat çekmek amacıyla ‘’Sağlıkta Şiddet Olmasın Sağlık Olsun’’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Hastanenin İş Geliştirme ve Kalite Müdürü Hülya Kopuk, sahneye çocukları davet ederek fikirlerini dile getirmelerini istedi. Sahneye çıkan her çocuğun dile getirmiş oldukları düşünceleri sağlık çalışanlarını duygulandırdı. Çocuklar hep bir ağızdan ‘’Sağlıkta Şiddet Olmasın Sağlık Olsun’’ dediler.  Kutlama neşeli şarkılar eşliğinde son buldu.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.