GÜNDEM 1.05.2019 18:09:46 0

Silivri’de ‘Popüler Bilim’ Konuşuldu

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri,Silivri Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya gelerek popüler bilim konularında söyleşi gerçekleştirdi.

Silivri’de ‘Popüler Bilim’ Konuşuldu

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri,Silivri Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya gelerek popüler bilim konularında söyleşi gerçekleştirdi.

 Program 10.30’da açılış konuşmaları ile başladı. Gelen misafirlere okul tanıtım videosu izletildi. Ardından söz, panel başkanı olarak Trakya Üniversitesi fen fakültesi biyoloji bölümü bölüm başkan yardımcısı ve hidrobiyoloji anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Belgin Elipek’e bırakıldı. Prof.Dr.Belgin ELİPEK ‘’Güncel Çevre Sorunları’’, hidrobiyoloji anabilim dalından Doç. Dr. Utku GÜNER ‘‘’Bilim ve Teknoloji’’, genel biyoloji anabilim dalından Doç.Dr.Burhan ŞEN  ‘’Kızıl Gezegen Mars’’ zooloji anabilim dalından Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KAYA ‘’Kuş Gözlemciliği’’ ve botanik anabilim dalından Dr. Hüseyin ERSOY ‘’Atalarımızdan Günümüze Bitkisel Besinlerimiz’’ adlı konularda bilgi verdi. Sunumların sonunda öğrencilerle soru-cevap yapıldı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Mustafa ELİBOL ‘’Bugün okulumuzda  Trakya Üniversitesinin değerli bilim insanları bir araya geldi. Öğrencilerimiz ve bizler için unutulmaz bir söyleşi oldu.Değerli hocalarımız Prof.Dr.Belgin ELİPEK,Doç.Dr.Utku GÜNER,Doç.Dr.Burhan ŞEN, Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KAYA Dr.Hüseyin ERSOY’a  teşekkürlerimi sunarım. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz geniş kapsamlı bir programla doğayı, canlıları, evreni ilgilendiren konular hakkında yeni bilgiler öğrendik. Bu konferansın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, özellikle Trakya üniversitesi Fen fakültesi biyoloji bölümü bölüm başkanı Prof.Dr.Yılmaz ÇAMLITEPE’ye,Silivri Belediyesi ve Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne ve Okul-Aile birliği Başkanlarıma ve üyelerimize ayrıca teşekkürlerimi sunarım.’’ dedi. 
 

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet AY, Şube Müdürü Can Cihangir TURAN, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın sonunda okul müdürü Mustafa ELİBOL ve okul öğretmenlerinden Aslıhan DİKMEN teşekkür konuşmalarını gerçekleştirerek öğretim üyelerine plaket ve ağaç bağış sertifikalarını takdim etti.

Haber Merkezi

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.