EĞİTİM 31.10.2018 16:50:12 0

Silivri Kaybetti, Beylikdüzü Kazandı..!

Silivri Ortaokulu’nun müdürüyken, Beylikdüzü Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na müdür olarak atanan Barbaros Doğan’ı, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ve Gazeteci Nezir Karayün makamında ziyaret ederek hayırlı o

Silivri Kaybetti, Beylikdüzü Kazandı..!

Silivri Kaybetti, Beylikdüzü Kazandı..!

Silivri Ortaokulu’nun müdürüyken, Beylikdüzü Toki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na müdür olarak atanan Barbaros Doğan’ı, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ve Gazeteci Nezir Karayün makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“İyi Bir Eğitimci”

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Silivri’de beraber çalışmaktan mutluluk duyduğu Barbaros Doğan hakkında şu ifadelere yer verdi; “ Silivri kaybetti, Beylikdüzü kazandı. Barbaros hocam çok iyi bir eğitimcidir. Çalışkan bir arkadaşımız ve güzel işler yapacağından adım kadar eminim.  Başarılarla dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum “ dedi.

“İdarecilere Vizyon Katıyor”

Toki Mehmet Akif Ersoy Müdürü Barbaros Doğan, “ Erdal hocamla biz 10 yıldır Silivri’de beraber çalıştık. Erdal hocamdan çok şey öğrendim bizimle, bilgisini, tecrübesini paylaştı. Bizlere verdiği değerden dolayı teşekkür ederim. Bizim güzel çalışmalar yapmamızın en büyük nedenlerinden biri Erdal hocamızın idarecilerin önüne açan ve onlara vizyon katan bakış açısından kaynaklanır.

“Pozitif Yaklaşmalıyız”

Silivri’de eğitimin kaliteli olduğuna; fakat kabuğunu kıramayan bir yapısının bulunduğuna değinen Aslan, “ Okul idarecilerini biraz daha özerkleştirmemiz lazım. Daha rahat çalışma ortamları sunmamız gerekiyor. İlçe Milli Eğitim olarak okulları denetlemeye gittiğimizde yapmamız gereken ilk şey pozitif yaklaşmaktır. Olumlu yaklaştığımız takdirde eğitimcilerin görevine olan sevgisi daha da artar ve bu da öğrencilerin başarı durumunu etkiler. Böyle bir yaklaşımla okulun başarı çıtasını daha da yükseltmiş olursunuz.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.