EĞİTİM 14.03.2019 14:01:10 0

Siviş, “En Kaliteli Okulu Olacağız”

Beylikdüzü Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu Müdürü Sinan Siviş, ‘Eğitimin en iyisini vermek adına buradayız elimizden gelenin en iyisini yapacağız’ dedi.

Siviş, “En Kaliteli Okulu Olacağız”

Beylikdüzü Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu Müdürü Sinan Siviş, ‘Eğitimin en iyisini vermek adına buradayız elimizden gelenin en iyisini yapacağız’ dedi.

Sinan Siviş, “Oklumuzun yeni açıldı bu vesileyle birçok eksiğimiz vardı ilk başta bu eksiklikleri gidermeye çalıştık. Şu an eğitim öğretim açısından sınıf mevcutlarımız ideal sayıda. Dolayısıyla eğitim öğretime uygun bir eğitimimiz var öğretmenlerimizin daha da ilgili olmalarına vesile oluyor. Eğitim kalitemiz oldukça yüksek, öğretmen arkadaşlarımız işlerini profesyonelce yapıyorlar” şeklinde konuştu.

“En Kaliteli Okullarından Biri Olacağız”

Siviş, “Burada yeni bir okul kültürü oluşturmaya çalışıyoruz. En kısa sürede bu kültürü oturttuğumuzda kaliteli olan çevremiz ve öğrencilerimizle birlikte Beylikdüzü’nün en kaliteli okullarından biri olmuş olacağız. Eğitimin en iyisini vermek adına buradayız elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Avantajımız Büyük”

Beylikdüzü Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu Müdürü Sinan Siviş, “İl Milli Eğitimin yürütmüş olduğu tüm projeleri okulumuzda aktif bir biçimde uyguluyoruz. En büyük avantajlarımızdan biri hemen karşımızda Naciye Tınaztepe İlkokulu bulunuyor. Oradan mezun olan öğrencilerimiz direkt buraya gelebilecekler. Öğrenciler için de yeni bir çevre ve düzen sorunu olmayacak” dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi(BHM)

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.