SİYASET 3.06.2019 13:07:16 0

Siyasi Partiler Bir Arada..!

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği geleneksel iftar programı Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal tesislerinde düzenlendi.

Siyasi Partiler Bir Arada..!

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Uzun ve Başkan Yardımcısı Mehmet Karadana’nın düzenlediği iftar programına, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın, muhtarlar, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Siyasi Partiler Kol Kola”

Apartman Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Uzun düzenlediği iftar yemeğinde, “Kavgaları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu dernek varlığını korumaya devam eder. Her sene biz siyasi kişileri çağırırdık ama her çağırdığımız gelmezdi, o geliyorsa ben gelmem derlerdi ve bir arada olamazdık. Bu sene çok güzel bir şey oldu ve çağırdığımız partilerden herkes kol kola iftarımıza geldi. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Beylikdüzü’nde Siyasetin Dili Farklı”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da Apartman Görevlileri Derneğinin iftar programına katılanlar arasındaydı. İftar sofrasında Ak Parti’nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık ile bir süre samimi sohbet eden Çalık, Adom Medya Start Tv’ye konuştu, “Biz Beylikdüzü’nde mümkün olduğunca siyaseti farklı bir dille yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki bir rekabet vardır ama birbirimize saygı çerçevesinde olarak, yarın bir sıkıntı karşısında bir arada durabileceğimiz unutmadan siyaseti yürütmemiz gerekir. Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Necati Işık da bizimle beraber, onunla da uzun zamandır görüşememiştik. Bu iftar programı vesilesiyle sohbet etme fırsatı bulduk. Bu ortamı bundan sonra da aynı şekilde devam ettirip evlatlarımıza daha güzel bir memleket bırakmayı temenni ediyoruz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erdem’den 15 Temmuz Yorumu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Böyle güzel bir iftar sofrasında beraber olmamızı sağlayan Apartman Görevlileri Derneğine teşekkür ediyor, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletmek istiyorum. 15 Temmuz darbe gecesi her birimiz ve Beylikdüzü’nün her bir vatandaşı da sokakta mücadele ederek hainlere geçit vermedik, bundan sonrası için de birlik beraberlik içinde hainlere geçit vermeyeceğiz, vatanımızı böldürmeyeceğiz, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı dindirmeyeceğiz.”

Pençe Harekâtındaki Askerleri Unutmadı

“Pençe harekatında görev yapan tüm askerlerimize dualarımı gönderiyorum. Ülke içi güvenliğimiz ne kadar önemliyse, aynı şekilde sınır ötesi güvenliği de bir o kadar önemlidir. Rabbim askerimizin ayağına taş, gözüne yaş değdirmesin, onları korusun ve esirgesin. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.