EĞİTİM 12.04.2019 16:25:36 0

Soylu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Soylu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Çankaya Necdet Seçkinöz Ortaokulu´nda öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Okul Müdürü Sayın Cuma Ali Can, eğitim mensupları ve öğrenciler de hazır bulundular.

Okul Müdürü Cuma Ali Can´dan okul ve okulun başlattığı “Koridorda Ders Projesi” hakkında bilgi alan Sayın Süleyman Soylu ve Turan Akpınar, okulda 15 Temmuz şehitleri anısına oluşturulan "Üç Boyutlu 15 Temmuz Şehitleri ve Kültür Mirası" katlarını gezdiler. Burada şehitlerin hayat hikâyelerini anlatan öğrencileri dinleyen Bakan Soylu öğrencilere İçişleri Bakanlığınca başlatılan "Kırmızı Düdük" kampanyası hakkında bilgiler verdi.

Sonrasında öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar öğrencilerle birebir ilgilendi ve sohbet etti. Dersi dinleyen öğrencilere, tarihi öğrenmenin önemini anlatan Bakan Soylu, öğrenciler tarafından seslendirilen "Kemerini tak" şarkısını dinledi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.