EĞİTİM 15.04.2019 15:22:52 0

Spor Salonları Olmamasına Rağmen İlçede Birinci

Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi akademik başarılarının yanında BAA Robotik takımıyla başarılara imza atıyor.

Spor Salonları Olmamasına Rağmen İlçede Birinci

 

Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi akademik başarılarının yanında BAA Robotik takımıyla başarılara imza atıyor.

Adom medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv’ye bilgi veren,  Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Köksal Küçükaydın ve öğrencileri, “Eğitimi, eğitim olarak değil diğer alanlarda da çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda tüm öğretmen kadromuz tarafından çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“Öğrencilerimize Rehberlik Ediyoruz”

Köksal Küçükaydın, “Öğrencilerimize akademik başarılarının yanında sosyal kültürel faaliyetler alanında da çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda sadece eğitimi, eğitim olarak değil diğer alanlarda da çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda tüm öğretmen kadromuz tarafından çalışmalar yapıyoruz. Robotik takımımızda T3 Türkiye Teknoloji Takımı Vakfında çalışan arkadaşlarımız var. Bunlar çeşitli robotlar veya çeşitli araç gereçler yaparak teknolojiye ve teknolojik gelişmelere katkı sunuyorlar. Bu çalışmaları yaparak da kendilerini geliştiriyorlar. Bizler de bu çalışmaların sağlıklı yürütülmesi için ortam hazırlayıp, öğrencilerimize rehberlik ediyoruz. Bu bağlamda çocuklarımız robotlarını yaparak ilerlemelerini sağlıyorlar” ifadelerini kullandı.

Spor Salonları Olmamasına Rağmen İlçede Birinci

Küçükaydın, “Okulumuzda üniversiteye hazırlık aşamasında olan öğrencilerimiz için hafta sonları öğrencilerimizin üçte ikisi okula gelerek kursa katılıyor. Hafta sonu verilen kurslarımız öğrencilerimize verimli oluyor. Tüm kadromuzla öğrencilerimiz için geren ne varsa yapıyoruz. Okulumuzda ekip ruhu var. Sadece akademik eğitimde değil, çeşitli projelerde de çalışmalarımız oluyor. Sportif alanlarda spor salonumuz olmadığı halde çok ciddi başarılar elde ediyoruz.  Basketbol takımımız şuan Büyükçekmece’de ilçe birincisi. Erkek voleybol takımımız yine ilçe birincisi. Okul futsal takımımız şu an final yarışmasında. Yine masa tenisinde derecelerimiz var. Geçen seneki dönemlerde de voleybol, basketbol, futsal gibi sportif takımlarda okulumuz dereceleri oldu” şeklinde konuştu.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.