EĞİTİM 27.06.2019 09:27:11 0

Spor Ve Eğitim Bir Arada

Sports International Tam Okulları ile hayata geçirdiği proje ile eğitim ve sporu harmanlayacak. Ebeveynler spor ile zinde kalırken, çocuklar birbirinden eğlendirici ve öğretici atölyeler ile keyifli bir yaz tatili fırsatı yakalayacak.

Spor Ve Eğitim Bir Arada

1994 yılından bu yana 25 yıllık tecrübesini 50.000'i aşkın üyesi ile buluşturan Sports International ve 28 yıldır Almanya eğitim sektöründe fark yaratan DTZ BERLİN Eğitim Kurumları birbirinden renkli atölyeler ile minikleri ağırlayacak. 24-30 Haziran tarihleri arasında Tam Okulları’nda kurulacak olan eğitim atölyelerinden, Sports International üyesi ailelerin çocukları ücretsiz olarak yararlanabilecek.

 

Gün boyu devam edecek etkinlik programı ise şu şekilde: Hikâyelerle Meditasyon, Duygu Çalışmaları, Nefes Egzersizleri, Hareket Eğitimi, Tuval Serbest Çalışması, Ahşap Tasarım, Bahçe Oyunları, Özgün Sanatlar, Kukla Yapımı ve Hikâye Oluşturma, Basit Kodlama, Seramik Çalışmaları, Hazine Avı, Sanatçı Atölyesi, Deney Saati, Mutfak Atölyesi, Origami/Quilling, Yaz Oyunları, Geleneksel Çocuk Oyunları, Etkileşimli Kitap Okuma, Akıl Oyunları…


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.