DİĞER 3.06.2019 15:54:27 0

Start TV Büyüyor..!

Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı ve gazeteci yazar Nezir Karayün tarafından kurulan ve binlerce aboneye ulaşan Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV büyümeye devam ediyor.

Start TV Büyüyor..!

Abone sayısı ve izlenme oranlarıyla YouTube sitesinden reklam almayı başaran Start TV kanalı her gün haber videoları paylaşıyor ve şu ana kadar yüzlerce röportaj yapıp, siyaset haberlerinden ekonomi haberlerine, eğitim haberlerinden ekonomi haberlerine kadar her türde haber yaparak milyonlarca izlenme sayısı ile Beylikdüzü bölgesinde varlığını htiriyor.

Aktif olarak kullanılan Adom Medya ve Start TV YouTube kanalı, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Esenyurt çevresindeki haberleri yayınlayarak bölge halkının, çevresindeki gelişmelerden haberdar olmasını sağlıyor. 6 yıldır YouTube üzerinden yayın yapan Start TV kanalında bine yakın video paylaşarak yerel basının güçlü ve objektif sesi olmaya devam ediyor.

Start Tv Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, özel haberleriyle, sokak röportajlarıyla, beylikdüzü ve çevresinde yapmış olduğu tarafsız ve güncel haberler ile, yerel basında Start Tv’yi öne çıkarmaktadır. Karayün, “Biz her ne kadar yerel basın olarak yayın yapsak da bütün dünya tarafından izleniyoruz ve haberlerimiz herkesin ilgisini çekiyor” dedi. YouTube Adom Medya yazıp, Start Tv kanalına ücretsiz abone olarak, dünyadan haberdar olun.

 

ABONE OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ KULLANABİLİRSİNİZ. https://www.youtube.com/channel/UC525jpVgZSIZk5EtnD6DLNQ https://www.youtube.com/channel/UCcy_444Yjo3YpXJOoN8BDcg/featured


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.