EĞİTİM 23.05.2019 09:45:44 0

Ücretsiz Mutfak Akademisi İlgi Görüyor

Yemek yapmayı ve mutfağın inceliklerini öğrenmek isteyen vatandaşlar için hizmet veren Büyükçekmece Belediyesi Mutfak Akademisi sayesinde vatandaşlar mutfakta şaheserler yaratıyor.

Ücretsiz Mutfak Akademisi İlgi Görüyor

Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Mutfak Akademisi Workshop (Atölye) Eğitimleri” birbirinden lezzetli yemek ve tatlı yapımlarını Büyükçekmecelilere öğretiyor.

Mutfak Akademisi eğitmenleri geleceğin aşçılarını yetiştirmenin yanı sıra mutfakta sanat yapmak isteyen vatandaşlara aşçılığın ve pastacılığın püf noktaları anlatıyor.

“Workshop Eğitimlerimiz Ücretsizdir”

Özellikle gelecekte aşçı olmak isteyen vatandaşların bu tür eğitimlere mutlaka katılmaları gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Aşçılık ve pastacılık mesleğini tanımak veya kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi Mutfak Akademisi’ne bekliyoruz. Mutfağın inceliklerini ve püf noktalarını öğrenmek isteyenler için faydalı bir eğitim. Burada öğrenilen bilgiler gelecekte bu alanda meslek sahibi olmak isteyenler için büyük bir şans. Yaratıcılığını kullanarak lezzetli yemekler ve tatlılar ortaya çıkartmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.  


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.