GÜNDEM 23.04.2019 19:36:37 0

Üner: Çatalca’yı Beraber Yöneteceğiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Çatalca’nın çiçeği burnunda başkanı Mesut Üner, “Çatalca hepimizin, Çatalca’yı hep beraber yöneteceğiz” dedi

Üner: Çatalca’yı Beraber Yöneteceğiz

31 Mart yerel seçimlerinin ardında İstanbul’un en yüz ölçümü olarak en büyük ilçesi olan Çatalca’da Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen Mesut Üner 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde START TV mikrofonlarına konuştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Milli Birlik ve Beraberlik günü olduğunu belirten Üner, “23 Nisan gibi milli bayramlarımız da hiç şüphesiz birlikteliğimiz ve kardeşliğimiz daha bir önem arz ediyor. Bizler millet olarak bu ülkenin ne kadar zor koşullarda kazanıldığının bilincindeyiz. Bu açıdan tüm milli değerlerimize sahip çıkmak bizim asli görevimizdir” dedi. Üner, konuşmasının devamında çocuklara mutluluklar ve mutlu yarınlar dilediğini belirterek bu özel günü çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet diledi.

‘BERABER YÖNETECEĞİZ’

Start TV ve İktidar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’ün siyasi gündemle ilgili sorularını da yanıtlayan Üner, uzun bir aradan sonra Çatalca Belelediyesi’ni kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Bizler Ak Parti olarak burada çok çalıştık ve hamd olsun emeklerimizin karşılığını aldık. Ancak unutulmamalıdır ki biz burada Ak Parti, MHP, CHP ve diğer siyasi partiler olarak demokratik olgunlukla bir siyasi seçim süreci yaşadık. Burası hepimizin sonuçta. Hep beraber yöneteceğiz. Çatalca’yı daha güzel yerlere taşımak için hep beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.