EĞİTİM 24.11.2021 15:35:10 0

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Bağcılar Belediyesi, devlet veya özel üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında örgün eğitime bu sene yerleşen 2 bin 986 gence 1000 TL yardım yapıyor.

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Bağcılar Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı

Bağcılar Belediyesi, devlet veya özel üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında örgün eğitime bu sene yerleşen 2 bin 986 gence 1000 TL yardım yapıyor. Online sistem üzerinden istenen belgelerini teslim eden öğrencilerin hesaplarına paraları yatırılmaya başlandı.

Bağcılar Belediyesi’nin üniversite sınavını kazanan gençlere yönelik uygulamaya koyduğu sosyal destek yardımında son aşamaya gelindi. Devlet veya özel üniversiteleri kazanmış ön lisans veya lisans programlarında örgün öğretime yerleşen öğrencilerin başvurularına bakıldı. Yapılan inceleme sonucunda 2 bin 986 öğrenciye para yardımı yapılmasına karar verildi. www.bagcilar.bel.tr internet sitesine girerek ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi ve Okul Kayıt Belgesi’ni yükleyen öğrencilerin hesaplarına 1000’er TL yatırılmaya başlandı. Öğrencilere tek seferde yapılacak ödemeler sayesinde aileler rahat edecek.

Hayırlı olsun

Gençlere bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Öğrencilerimizin bir kısmı İstanbul’da bir kısmı da farklı şehirlerde eğitim görecekler. Onların daha iyi eğitim almaları için gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sözünü verdiğimiz yardım miktarlarını hesaplarına yatırmaya başladık. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Eğitim desteği almayı hak kazananların isimleri Bağcılar Belediyesi’nin resmi sitesinde yayınlandı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.