EĞİTİM 14.06.2019 09:44:57 0

Üniversite Tercihi Yapacaklar Ekran Başına..!

Üniversite tercihleri başlıyor… Adayları hazırlık kadar zor bir dönem daha bekliyor. O da tercih maratonu.

Üniversite Tercihi Yapacaklar Ekran Başına..!

Tercihler de sınavlar kadar önemli. Doğru bölüm ve üniversite seçimi kişinin geleceğinde önemli bir dönemeç. “Hayat Tercihtir” programı bu yıl da adayların yanında. Adaylara kılavuzluk yapacak program Ülke TV ekranlarında başlıyor.

YKS maratonunda sona gelindi. 2,5 milyon adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı, 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak. Sınavlar sonrasında ise yeni bir maraton, tercihler başlayacak.

İnsanın hayatında iki önemli tercih var. Bu tercihler ise büyük sorumluluk istiyor. İlki evlilik bir diğeri de meslek seçimi. Meslek seçiminde rehber programınız “Hayat Tercihtir” bu sezon da Ülke TV ekranlarında adaylarla buluşuyor.

Adaylara bölüm, üniversite ve şehir seçiminde doğru kılavuzluk sunan Hayat Tercihtir, uzman eğitim kadrosu ve konuklarıyla bu dönemde de tercih yapacak adaylara rehber olacak.

Sunuculuğunu gazeteci Şaban Özdemir’in yaptığı, Eğitim Uzmanı Psk. Dan. Ece Tözeniş’in daimi konuk olduğu “Hayat Tercihtir” tercihler döneminde ÜLKE TV ekranlarında.

Üsküdar Üniversitesinden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Mehmet Zelka, Prof. Dr. Muhsin Konuk, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Haydar Sur, Prof. Dr. Nazife Güngör, Prof. Dr. Şefik Dursun, Prof. Dr. Osman Çerezci, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Sultan Tarlacı gibi önemli akademisyenlerin katılımıyla ekranlara gelecek programda adaylar mesleklere dair tüm yönüyle bilgi sahibi olacak.

 

Adaylar için doğru meslekler detaylı şekilde irdelenerek, “Hangi puan ile hangi bölüm ve üniversite tercih edebilir?” soruları gibi daha bir çok şey yanıtlanacak.

 

Sosyal medya üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirilecek programda aday öğrencilerin zihnini meşgul eden tüm sorular uzman ağızlardan cevap bulacak.

 

Hayat Tercihtir, bu yıl da size rehber olacak.

 

“Hayat Tercihtir” programı 15 Haziran 2019 tarihi itibarıyla, Cumartesi-Pazar günleri saat 11.10’da ÜLKE TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.