SANAT 19.07.2019 11:20:58 0

‘Vadiden Anadolu’ya

BEYLİKDÜZÜ KLASİK’DE SAHNE SIRASI BGSO’DA

‘Vadiden Anadolu’ya

BEYLİKDÜZÜ KLASİK’DE SAHNE SIRASI BGSO’DA

 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri üçüncü gününde Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası’nı ağırlayacak. Şef Hakan Tepeli yönetiminde, yaşları 14 ile 22 arasında değişen ve 81 kişiden oluşan orkestra 19 Temmuz Cuma (Bugün) akşamı müzikseverler ile buluşacak.

 

İlk konserini geçen Temmuz ayında 4. Beylikdüzü Klasik Günleri’nde veren Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, bu yıl beşincisi düzenlenen Beylikdüzü Klasik Günleri’nde yine müzikseverler ile buluşacak.  Beylikdüzü’nün genç ve yetenekli müzisyenlerinden oluşan orkestra, 19 Temmuz Cuma (Bugün) akşamı, saat 21.00’de Yaşam Vadisi sahnesinde dinleyicilere unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak. ‘Vadiden Anadolu’ya’ adlı konserde, Türk bestecilerine ait eser ve düzenlemeler BGSO yorumuyla hayat bulacak.

  

TARİH: 19 Temmuz 2019, Cuma

SAAT: 21:00

YER: Yaşam Vadisi Sahnesi

ADRES: Yaşam Vadisi 1. Etap, Adnan Kahveci Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü - İstanbul


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.