EĞİTİM 15.07.2019 18:44:08 0

Yafes Bakırcı: Yıllarca Anılacak!

Beylikdüzü İlçe Millieğitim Müdürü Yafes Bakır, 15 Temmuz’un üçüncü yıl dönümünde yayınladığı mesajda “ülkemize ve bayrağımıza canı pahasına sahip çıkan aziz şehitlerimize gazilerimize ve milletimize şükranlarımı sunu

Yafes Bakırcı: Yıllarca Anılacak!

Beylikdüzü İlçe Millieğitim Müdürü Yafes Bakırcı, 15 Temmuz’un üçüncü yıl dönümünde yayınladığı mesajda “ülkemize ve bayrağımıza canı pahasına sahip çıkan aziz şehitlerimize, gazilerimize ve milletimize şükranlarımı sunuyorum” dedi

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı’nın yayınladığı mesajın tam metni şu şekilde:

Bu topraklarda huzur içinde yaşamak istiyorsak tarih şuurumuz daima açık ve canlı olmalıdır. Bizler ecdadımızdan aldığımız kutsal emanetin başında kararlı bir şekilde durduğumuzu 15 Temmuz gecesi bir kez daha görmüş olduk. Birlik zaferinin yaşandığı bir gece olarak yıllarca anılacak 15 Temmuz, tarih sayfalarında yerini daima alacaktır.

Bu emanete sahip çıkacak şuurlu nesiller yetiştirmek ve bin yıldır vatan yaptığımız bu toprakların her anlamda hakkını verecek, mazlumun yanında, zalimin karşısında duracak gençlere öncülük etmektir. Sahip olduğu imkânı ve gücü millî ve manevi değerleri uğruna kullanacak, aklı ve iradesi hür nesiller yetiştirmek, bugün daha çok önem kazanmıştır.

Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitleri anmak, hatırlamak ve hatırlanmalarını sağlamak millî, dini ve insani vazifemizdir. Bu duygularla 15 Temmuz'da vatan savunmasında gözünü kırpmadan, geriye dönmeyi düşünmeden seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz.  


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.