GÜNDEM 26.07.2019 15:30:50 0

Yaz Neşesi Başlıyor

Türk ve dünya sinemasından seçkin filmlerin, birbirinden eğlenceli çocuk etkinliklerinin ve ESEV konserlerinin yer alacağı 'Esenler’de Yaz Neşesi' programı başlıyor.

 Yaz Neşesi Başlıyor

Türk ve dünya sinemasından seçkin filmlerin, birbirinden eğlenceli çocuk etkinliklerinin ve ESEV konserlerinin yer alacağı "Esenler’de Yaz Neşesi" programı başlıyor.

Esenlerlilerin yaz akşamlarında keyifli vakit geçirmeleri için Esenler Belediyesi’nin Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla hazırladığı etkinliklerden oluşan  "Esenler’de Yaz Neşesi" programı başlıyor. Türk ve dünya sinemasından yetişkinler ve çocuklar için özel filmler ve Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) konserlerinin yapılacağı program kapsamında, çocuklar için de eğlenceli etkinlikler yer alacak.

AÇIK HAVADA FİLM KEYFİ

Açık havada gerçekleşecek sinema günlerinde; "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Uzun Hikaye", "Ertuğrul 1890" “Köstebekgiller: Perili Orman", "Dangal", "Aliya" ve  "Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu" filmleri seyirciyle buluşacak.  ESEV konserleri kapsamında ise; 2 Ağustos’ta ESEV Orkestrası, 3 Ağustos’ta ESEV Pop konseri ve 4 Ağustos’ta ESEV Gençlik Korosu izleyicilere keyifli bir akşam sunacak. 

HER AKŞAM 20.00'DA MİLLET BAHÇESİ’NDE

15 Temmuz Millet Bahçesi’nde ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşacak etkinlikler, 26 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında her akşam saat 20.00’de başlayacak. Açık havada sinema keyfi yaşamak isteyen herkes Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerini 'Yazlık Sinema Günleri'nde seyredebilecek.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.