GÜNDEM 7.01.2022 19:27:11 0

Yeni Yılda Bin Koli Mutluluk

Beylikdüzü Kader Mahkûmları Derneği gerçekleştirdiği projelerle her özel günde olduğu gibi yeni yılın ilk gününde de mahkûmları unutmayarak, yardım etmeye devam ediyor.

Yeni Yılda Bin Koli Mutluluk

Yeni Yılda Bin Koli Mutluluk

Beylikdüzü Kader Mahkûmları Derneği gerçekleştirdiği projelerle her özel günde olduğu gibi yeni yılın ilk gününde de mahkûmları unutmayarak, yardım etmeye devam ediyor.

Bin Koli Bin Umut

Yılın ilk gününde gerçekleştirecekleri projeden ve daha önceki projelerinden bahseden Kader Mahkûmları Derneği Başkanı Necdet Yüksel; “Yılın ilk gününde muhteşem bir katılım ve törenle yine bir proje gerçekleştireceğiz. Türk Kızılay’ı Genel Merkezi, Beylikdüzü Kızılay Şubesi ve bin mahkûm ailesi ile birlikte mahkûmlara gönderilmek üzere bin koliyi yola çıkaracağız.

“Yardım İsteyen Herkese Yardım Eli Uzatıyoruz”

Beylikdüzü'nden Türkiye genelindeki mahkûmlara yardımseverlerimizle birlikte uzun kuyruklar oluşturarak ve elden ele taşıyarak araca yüklediğimiz kolileri gönderiyoruz. Bizim amacımız bu insanları yaptıkları hatalara rağmen hayata tekrar kazandırmak ve dışarıyı çıktılarında o yaptıkları hataları tekrarlamamalarını sağlamak. Bize binlerce mektup geliyor, her zaman söylediğimiz gibi yine söylüyoruz bizden zor bir şey istemiyorlar, kitap, kuranı kerim, seccade ve giyebilecekleri kıyafet istiyorlar. Biz yardım isteyen herkese yardım eli uzatıyor ve bununla iftihar ediyoruz.

Mahkûmlara Kitap Bağışı

24 Kasımda da yine böyle bir projemiz oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı’nın öncülüğünde tüm öğretmenlerimizle birlikte derneğimize bağışlamış oldukları kitapları kolilere yerleştirdik ve elden ele bin kolimizi taşıyarak, muhteşem bir törenle Türkiye genelindeki hem mahkûmlara hem de ailelerine istedikleri kitapları gönderdik. 29 Ekimde de yine bin koli gönderdik ve her cuma göndermeye devam ediyoruz. Evlerde kullanılmayan, fazla olan kuranı kerim ve seccadelerin bize bağışlanmasını istiyoruz. Bizde bunları bizden isteyen ve okuyacak olan mahkûmlara gönderiyoruz. Beylikdüzü belediyemiz bizim tüm lojistiğimizi karşılıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.