YAŞAM 24.07.2019 17:39:47 0

Yenilenebilir Çiçekler

Her Ay 3 Milyon Kekle Sosyalleşiyoruz

Yenilenebilir Çiçekler

Günümüzde özellikle işyerlerinde sosyalleşmenin yeni yolu, yenilenebilir çiçeklerden geçiyor. ÇiçekSepeti bünyesinde faaliyet gösteren BonnyFood, ayda ürettiği üç milyon kekle yeni dostlukların ilk adımının atılmasına vesile oluyor.

Yeni bir işe başladığınızı düşünün. İşyerindeki o ilk günde insanlarla tanışmak, kaynaşmak pek de kolay olmuyor; selamlaşmak ya da konuşacak ortak bir nokta bulmak hele de çekingen bir yapıya sahipseniz bir hayli vakit alabiliyor. Oysa yenilebilir çiçekler pek çok kişinin işini kolaylaştırıyor. Günümüzde artık çoğu kişi özellikle işyerlerinde yenilebilir çiçeklerle sosyalleşiyor. Online çiçek ve hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti çatısı altında faaliyet gösteren BonnyFood sayesinde Türkiye’nin tanıştığı yenilebilir çiçekler, görüntüleriyle olduğu kadar lezzetleriyle de yeni dostlukların ilk adımını atılmasına da vesile oluyor. ÇiçekSepeti, her ay kendi üretim tesisinde özenle ürettiği 3 milyon kekle yüz binlerce insanın sosyalleşmesini sağlıyor.

 

BonnyFood ürün gamında, her damak zevkine göre çiçek buketi mantığında hazırlanmış kek, tartolet, kurabiye, trüf kek ya da meyvelerden oluşan yenilebilir çiçekler yer alıyor. ÇiçekSepeti üretim tesisinden şubelere özel ambalajlar ile gönderilen kek ve kurabiyeler, siparişlere istinaden günlük olarak hazırlanıyor. Bir bukette yer alan yenilebilir çiçek sayısı ürünün boyutuna göre 12-400 adet arasında değişiyor.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.