EĞİTİM 20.06.2019 17:08:50 0

Yıldırım, 'Motivasyonu Artırmak İçin...'

Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Yıldırım, öğretmenlerin ve okul personellerinin motivasyonlarını arttırmak amacıyla seminerler ve etkinlikler düzenliyor.

Yıldırım,

Yılmaz Yıldırım öğretmenlerin motivasyonlarını arttırmak amacıyla hem eğitim seminerleri hem de etkinlikler düzenleyerek okul içerisinde olumlu bir hava yakalamayı hedefliyor.

“Pozitif Okul İklimi İçin…”

Adom Medya Start TV’ye konuşan Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Yıldırım, “Karne töreninden sonra öğrencilerimiz yaz tatiline girdiler ancak öğretmenlerimiz 1 Temmuza kadar okulumuzda mesleki eğitime tabi tutulacaklar. Bu süreç içerisinde öğretmenlerimize müfredat, alan bilgisi gibi bilgiler verilirken biz de okul idaresi olarak öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırmak amaçlı, pozitif okul iklimi sağlamak adına, onların bu dönemi keyifli geçirmeleri için şiir dinletisi, müzik şöleni, karaoke, tiyatro, halk oyunları, çiğ köfte partileri, kahvaltı, doğa yürüyüşü gibi etkinlikler yapmaktayız. Okulumuzun tüm faaliyetlerinde bizlerin yanında olan Adom Medya Start TV’ye de teşekkür ediyoruz” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.