EĞİTİM 30.07.2019 15:33:13 0

Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nde Milli Eğitim camiasında yapmış olduğu etkili hizmetleriyle tanınan, son olarak Esenler İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde Avcılar İlçe Milli Eğitim müdürlüğ

Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nde Milli Eğitim camiasında yapmış olduğu etkili hizmetleriyle tanınan, son olarak Esenler İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde Avcılar İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne atanan başarılı eğitimci Barış Yıldız’a ziyaretler devam ederken, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleriyle Yıldız’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“Yıldız’ın Yanındayız”

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avcılar’a yeni atanan Avcılar İlçe Milli Eğitim müdürü Barış Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, “komşu ilçelerimizde yapmış olduğu güzel hizmetleri yakından takip ettiğimiz ilçemize bir şans olarak gelen Barış Yıldız müdürümüze Avcılar’da daha güzel hizmetler yapacağına inanıyor ve her alanda kendisinin yanında olacağımızı bildirmek amacıyla bugün burada yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir araya gelip hayırlı olsun ziyaretlerimizi sunup başarılar diledik” dedi.

“Yıldız’dan Teşekkür”

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü B. Barış Yıldız “göreve başladığım günden beri hayırlı olsun ziyaretleri ve çiçek göndererek şahsımı tebrik eden tüm dostlarıma ve bugün bizzat gelerek bizi tebrik eden Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan’a ve beraberindeki heyete teşekkür eder, Avcılar’da milli eğitim adına ciddi hizmetler yapacağımıza inanıyor şahsımı ve camiamızı destekleyen herkese saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.