EĞİTİM 7.02.2019 12:08:59 0

Yücel Akkaş, “Amacımız İyi İnsan Yetiştirmek”..!

Güçlendirme projesine giren Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu 8 ay sonra binasına kavuştu. Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş’ı makamında ziyaret ederek güçlendirilen okul binası ve okulun üstün başarıları hakk

Yücel Akkaş, “Amacımız İyi İnsan Yetiştirmek”..!

 

Akkaş, “Hedefimiz Topluma İyi Birer İnsan Yetiştirmek”

Valiliğin okulu güçlendirme projesi kapsamında Nisan ayında Vali Muammer Sosyal Bilimler Lisesi’ne gidip orda eğitim öğretime devam ettiklerini söyleyen Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş,  “Yaklaşık sekiz ay gibi bir sürede kurumumuzdan uzak kaldık. Bu süre içerisinde kurumumuz depreme dayanıklı hale getirilerek birçok biriminde yenilikler sağlandı. Okulumuza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu, ilkokulu ve okul öncesi eğitime kaldığı yerden devam ediyor.  Beylikdüzü’nün öncü kurumu olarak başarısını aynı şekilde devam ettirecek ve yapmış olduğu projelerle ve çalışmalarla hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a örnek iyi bir kurum olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Kilitsiz Dolap Sistemimiz Var”

Akkaş, “Bakanlığımızın İngilizce proje okulu olan Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu, sosyal ve kültürel faaliyetlerin odak merkezi, mutlu öğrenci ve mutlu velilerin, çocuklarını kaydettirmek için büyük çaba gösterdiği ve mensubu olduğu okulla gurur duydukları bir okul. Öğrencilerimizin iyi insan olma, dürüst olma ve toplumuna yararlı birer birey olma noktasında eğitim aldıkları bir kurumuz. Her öğrencimizin birer dolabı var, bu dolaplar kilitsiz. Kilitsiz dolap sisteminin olduğu bir kurumuz” dedi.

“Her Türlü Sportif Takımlarımız Mevcut”

Güvenli kartlı giriş sistemine sahip olan ve her türlü sportif takımları içinde barındıran bir kurum olduklarını söyleyen Beylikdüzü Büyükşehir Ortaokulu Müdürü Yücel Akkaş, “ Bu sportif takımlar içerisinde; basketbol, voleybol, futbol, futsal (salon futbolu), masa tenisi gibi öğrencilerin sevdiği ve rağbet gördüğü takımlar mevcuttur bizde. Geçen yıl basketbolda ilçe birinciliğini aldık. Voleybolda İstanbul ikincisi, Türkiye beşincisi olduk. Voleybolda Türkiye beşincisi olan tek devlet okuluyuz. Bu da kolay bir başarı değil, çalışma ve azmimizle başarıyoruz daha da ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

18 yıldır kuruma emek veren Birsen Altunbezer’e güzel sunumu ve ikramlarından dolayı teşekkür ederiz.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.