EĞİTİM 18.11.2021 18:42:52 0

Yüksek Motivasyon, Yüksek Başarı

İdari kadrosuyla, eğitimdeki kalitesiyle ve ürettiği projelerle Büyükçekmece’de bölgenin en iyi okullarının başında geliyor.

Yüksek Motivasyon, Yüksek Başarı

Yüksek Motivasyon, Yüksek Başarı

İdari kadrosuyla, eğitimdeki kalitesiyle ve ürettiği projelerle Büyükçekmece’de bölgenin en iyi okullarının başında geliyor.

Yüksek Motivasyon, Yüksek Başarı

Büyükçekmece’ de eğitimdeki kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Mimarsinan Emlak Konut Anadolu Lisesi müdürü Faris Özek; “Pandemi döneminde eğitime ara verilmesinden dolayı dondurulan projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Uygun’un katılımıyla TÜBİTAK 4006 sergimizi açtık. Öğrencilerimiz sergiledikleri projelerini tek tek anlattılar. Sergimizi ziyaret eden veliler ve öğretmenler çok memnun kaldılar. TÜBİTAK 2204 projelerimiz onaylandı, Marmara bölgesinde sergiledik. TÜBİTAK 2204 projesi onaylanan tek devlet liseyiz. K101 Avrupa projemiz onaylanmıştı, şuanda projemizi tamamlıyoruz. 8 öğretmenimiz Finlandiya, Estonya ve Norveç’e gitti. Aralık ayında ikinci ve son ziyaretlerini gerçekleştirecekler. Projemizin adı ‘Yüksek Motivasyon, Yüksek Başarı’.

Üniversite Başarısında Bölgenin Birincisiyiz

Pandemi sürecinde eğitim uzaktan online eğitime döndü, sınavlar yine uzaktan eğitimlerle yapıldı ama okul olarak önemli gün ve haftaların kutlaması devam etti. Online olarak 12. sınıf öğrencilerine seminerler verdirdik. Üniversite ve meslek tanıtımları uzaktan eğitimle de olsa yapıldı. Sporun her dalında katılımlarımız var ve çalışmalarımız devam ediyor. Üniversite başarısında bölgenin önde gelen liselerinden biriyiz, bu yüzden velilerin ve öğrencilerin bölgede en çok tercih ettiği liselerin başında geliyoruz. Okulların kapalı, eğitimlerin uzaktan olduğu 2 yıllık süre içerisinde Anadolu lisesi olarak 3 öğrencimizi tıp bölümüne, diğer öğrencilerimizi de mühendislik, mimarlık, eczacılık gibi akla gelebilecek en gözde bölümlere yerleştirdik.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.