EĞİTİM 8.12.2018 17:37:48 0

Yurt Dışı Eğitim Zirvesi

Antalya’da UED tarafından düzenlenen ‘Yurtdışı Eğitim Zirvesi’, yurtdışı eğitim kurumları ve danışmanlık firmalarını bir araya getirdi. Toplantıda eğitim sektörünün geleceği konuşuldu.

Yurt Dışı Eğitim Zirvesi

Uluslararası Eğitim Danışmanları Derneği (UED), ilk zirve toplantısını 29 Kasım-1 Aralık arasında yaptı. Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları ve eğitim kurumlarının katılımıyla Antalya’da gerçekleştirilen toplantıda, eğitim sektörünün geleceği tartışıldı. Etkinlik, sektörel konulara dair bilgilendirici sunum ve panellerin yanı sıra açık tartışma toplantılarını ve birebir görüşmeleri birlikte sunan bir program dahilinde hayata geçirildi.

SUNUM VE PANELLER DÜZENLENDİ
Zirve toplantısının ilk bölümünde, hem yurtdışı eğitim danışmanlığı firmaları hem de yurtdışı dil okulları için sunum ve paneller yer aldı. İkinci bölümde ise danışmanlık firmalarının yöneticileri sektörel konuları tartışırken, diğer salonda yurtdışı dil okullarının yetkilileri ve yurtdışı danışmanlar birebir görüşmeler yaptı.

KÜRESEL ÇAPTA DEĞİŞİM TALEBİ
UED Yönetim Kurulu Başkanı Aslıhan Özenç, ana sponsor ‘Guard Me International Insurance’ ve sponsor ‘ELS Language Services'a teşekkür ettikten sonra şöyle devam etti:
“UED zirve toplantısı, sektörümüzün gelişimine yardımcı olacak bir tartışma platformu yaratarak bu alanda ilk oldu. Ülkemizin birçok meydan okumayla karşı karşıya olduğu ve buna hem ülke çapında hem de küresel çapta etkili değişim talebinin eşlik ettiği bir dönem yaşıyoruz. Uluslararası eğitim çok önemli ve heyecan verici bir alan ve bizler UED'nin bu etkinlikleriyle yaratıcı insanları buluşturmaya devam edeceğiz.”

Dil Okulu


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.