EĞİTİM 11.01.2019 12:06:15 0

Ziyaretlerimiz Devam Ediyor...!

Erasmus kapsamında Fransaya gidecek olan proje ekibi ile müzakerenin ardından çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin yapmış oldukları etkinliklere katılarak öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etmişlerdir.

Ziyaretlerimiz Devam Ediyor...!

 

 

 İstanbul Büyükşehir Şehit Şerife Bacı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin beraberinde Şube Müdürü Erkan Yıldırım ile birlikte 10.01.2019 Perşembe günü ilçemiz İstanbul Büyükşehir Şerife Bacı Çok Programlı Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır. Erasmus kapsamında Fransaya gidecek olan proje ekibi ile müzakerenin ardından çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin yapmış oldukları etkinliklere katılarak öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etmişlerdir.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin eğitimde kaliteyi artırmak amacı ile yapmış olduğu çalışmalardan ve okulun fiziki şartlarından dolayı Okul Müdürü Kadir Pakıdaş ´a ve mahiyetindeki tüm personele teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.