GÜNDEM 14.09.2019 13:52:47 0

Ahi Evran..!

16-22 Eylül Ahilik haftası için Esenler Esnaf odaları başkanlığı kolları sıvayarak esnafların camlarını afişlerle donatıyor.

Ahi Evran..!

16-22 Eylül Ahilik haftası için Esenler Esnaf odaları başkanlığı kolları sıvayarak esnafların camlarını afişlerle donatıyor.

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar odası Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Ahilik Haftası için sokaklara inerek afiş çalışmasıyla kamuoyunu Ahilik Haftasına davet ediyor.

ESENLER’DE AFİŞ ASMADIK ESNAF KALMAYACAK

Ahilik Haftası münasebetiyle de Esenler esnaflarının katılacağı özel bir programla Ahilik Haftası kutlanacak Esenler Esnaf ve Sanatkarlar odası kefalet Kooperatifi başkanı Şükrü Şahin’in yaptığı açıklamada” 16-22 Eylül tarihleri arasında Tüm ülke genelinde kutlanacak olan ”AHİ EVRAN” etkinliklerinin bir ayağı da Esenler’de yapılacak bu noktada Esenler Dörtyol Meydanında kaybolmaya yüz tutmuş meslekler için kurulacak AHİ Çarşısı’nda yukarıda adından bahsettiğimiz mesleklerin icrası yapılacak işte bu programın duyurusu için Esenler’i afişliyoruz. Esenler’de işyerinin camına afiş asmadık esnaf bırakmayacağız” dedi.

Başkan Şükrü Şahin konuşmasında 17 Eylül saat saat 11:00 da Davutpaşa Zabıta noktasında” AHİ EVRAN” etkinliklerinin açılış programı kortej yürüyüşü programına  herkesi davet ediyor.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.