GÜNDEM 29.12.2021 17:31:50 0

Akçansa, Büyükçekmece’de ‘Komşu Konseyi’ Toplantısı Düzenledi

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, gelenekselleşen ‘Komşu Konseyi’ etkinliğini Büyükçekmece’de düzenledi.

Akçansa, Büyükçekmece’de ‘Komşu Konseyi’ Toplantısı Düzenledi

Akçansa, Büyükçekmece’de
‘Komşu Konseyi’ Toplantısı Düzenledi

 

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa,

gelenekselleşen ‘Komşu Konseyi’ etkinliğini Büyükçekmece’de düzenledi.

 

Şirket, halihazırda devam eden ve planladığı çalışmaları hakkında paydaşlarına bilgi verirken, karşılıklı görüş ve öneriler masaya yatırıldı.

 

Sürdürülebilir kalkınmanın paydaşlarla bir arada uyum içinde çalışmaktan geçtiği anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Akçansa, Komşu Konseyi toplantısını 17 Kasım tarihinde Büyükçekmece Fabrikası’nda düzenledi.  

 

Şirket, bölgesi için değer yaratan, sürdürülebilirlik odağında yürüttüğü faaliyetlerinin yanı sıra planladığı sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında da paydaşlarına bilgi aktardı, onların görüşlerini aldı.

 

Akçansa’nın komşuları ile bilgi ve deneyim paylaşımı sayesinde Büyükçekmece bölge halkına fayda sağlayan proje ve faaliyetlere öncelik verdiğini belirten Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık şöyle devam etti; “Faaliyet gösterdiğimiz tüm bölgelerde paydaşlarımızla yakın ilişki kurmaya, onları dinlemeye, fikir alışverişinde bulmaya büyük özen gösteriyoruz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz Komşu Konseyi Toplantısı ile paydaşlarımızla çözümler üretmeyi, geleceğe birlikte güçlü şekilde ilerlemeyi amaçlıyoruz”.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.