EĞİTİM 21.10.2019 18:14:18 0

Alkışlar Altın Adam’a

Dr. Ayla Savaş Orta Okulu, öğrenci başarılarıyla birlikte eğitiminin de üst düzeyde olduğunu gözler önüne sermeye devam ediyor.

Alkışlar Altın Adam’a

Alkışlar Altın Adam’a

Dr. Ayla Savaş Orta Okulu, öğrenci başarılarıyla birlikte eğitiminin de üst düzeyde olduğunu gözler önüne sermeye devam ediyor.

Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Orta Okulu müdürü Ferdi Altın, öğrencilere verdiği değer ve pozitif enerjisiyle ön plana çıkıyor. “Altın Adam” olarak bilinen başarılı okul müdürü Altın, okulunu bölgedeki en başarılı okullar sıralamasında hep zirvede taşımaya devam ediyor. Çocuklarının en iyi şekilde eğitim almasını isteyen velilerin, akıllarındaki en önemli soru hangi okulu tercih etmeliyiz şeklinde oluyor. İstanbul’un gözde ilçelerinden Beylikdüzü’nde yaşayanlar özellikle ortaokul seçiminde tereddütsüz, Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Orta Okulu’nu tercih etmektedirler.

“Öğrenci Başarılarıyla Birlikte Ön Sırada”

Öğretmen kadrosuyla çok tecrübeli olarak bilinen, sadece eğitimle sınırlı kalmayıp sosyal ve kültürel faaliyetlerde de ön sırada bulunan Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Orta Okulu, öğrenci başarılarıyla birlikte eğitiminin de üst düzeyde olduğunu gözler önüne sermektedir. Bu yılki mezun öğrencilerinden; 12’si fen lisesine ve 40’ ı sınavla alım yapan nitelikli Anadolu liselerine yerleşti. Bölgedeki ikinci başarılı okula bakıldığında ise rakamlar yarı yarıya düşmektedir.

 

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.