EĞİTİM 4.01.2022 17:17:07 0

Bakırcı, Girişimci Gençlere İhtiyacımız Var!

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında projelerini katılımın yoğun olduğu bir şölenle sergilediler.

Bakırcı, Girişimci Gençlere İhtiyacımız Var!

Bakırcı, Girişimci Gençlere İhtiyacımız Var!

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında projelerini katılımın yoğun olduğu bir şölenle sergilediler.

Beylikdüzü Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri okula ait olan spor tesisinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında kabul edilen 25 projelerini canlı müzik eşliğinde, yoğun katılımın sağlandığı bir şölenle sergilediler. Sergi açılışını gerçekleştiren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı başta olmak üzere Şube Müdürleri, Beylikdüzü genelindeki okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

“Beylikdüzü Olarak Çok Gururluyuz”

Sergi açılışında kurdele kesen ve gururlu olduğunu dile getiren Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Bu projelerde girişimci, yenilikçi gençlerin çok ciddi inovasyon gerçekleştirdiklerini ve çok güzel tasarımlar ortaya koyduklarını gördük. Geçmişte bizi biz yapan değerlerin bugün tanıtımını yaparak, unuttuğumuz ve bilmediğimiz geçmişteki değerlerimizi bize tekrar hatırlatıyorlar. Özellikle yeni neslin geçmişte Türk-İslam tarihine mal olmuş birçok bilim insanının ne yaptıklarını ve kim olduklarını tanıtan projeler olduğu için çok memnunuz. Projeci, gelişimci ve girişimci gençlere ihtiyacımız var ve bu manada Beylikdüzü olarak çok gururluyuz çünkü son 3 yıldır İstanbul’da TÜBİTAK projelerinde projesi en çok kabul edilen ilçe olma gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu gururu bize yaşattığınız için sizlere müteşekkiriz. Bunlar sizlerin emekleri ve başarılarıyla gerçekleşen sonuçlardır. Bu sergideki projeler biliyorum ki araştırma ve inovasyon gerektiren projeler ve burada çok güzel bir atmosfer var. Sizlere emek ve başarılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Okulumuz Zeki, Becerikli ve Başarılı Öğrencilerden Oluşuyor”

Okulun başarılı öğrencilerden oluştuğunu ve proje üretmeye devam edeceklerini belirten Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hulusi İpek; “Projelerimiz öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yoğun çabalarıyla hazırlandı. Okulumuz daha önce de 4002, 4003 gibi TÜBİTAK projelerinde yer aldı ama bu 4006 bilim fuarı şölen halinde gerçekleşti. Önümüzdeki Mayıs ayında yine kabul edilen 25 projemiz daha var, inşallah Mayıs ayında da güzel bir şölen ile projelerimizi sergileyeceğiz. Projelerimizin hazırlanmasında ilk günden itibaren öğretmenlerimiz yoğun bir emek harcadılar fakat okulumuz zeki, becerikli ve başarılı öğrencilerden oluşan bir okul olduğu için asla yorulmadılar. Öğrencilerimizin zekâsı, becerisi ve öğretmenlerimizin mesleki tecrübeleriyle birçok başarılı proje ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte yine projeler üretmeye devam edeceğiz ve TÜBİTAK’ın tüm projelerinde yer almaya çalışacağız. Ben proje üretmeyi çok önemsiyorum çünkü çocukların özgüvenlerinin gelişmesine ve özellikle üniversite yaşamlarında bir şeyler üretebileceklerini görmeleri açısından büyük katkı sağlıyor. Bu sebeple okulumuz her türlü projede adını duyurmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.