GÜNDEM 1.11.2019 17:47:25 0

Balık Ekmek Elden mi Gidiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu...

Balık Ekmek Elden mi Gidiyor!

Balık Ekmek Elden Gidiyor

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen 3 Kasım Pazar günü koşulacak Vodafone 41. İstanbul Maratonu basın toplantısı sonrası medya mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan İmamoğlu, balık-ekmek teknelerinin kaldırılacağı yönündeki iddialara da cevap verdi.

Son günlerde İstanbul Eminönü'nde bulunan balık-ekmek satan teknelerin kaldırılacağı yönündeki iddialara cevap veren İmamoğlu, "Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa, şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var. İhale yapılacaksa yine şeffaf olur, endişe etmesinler. Böyle bakıyoruz olaya. Balık ekmek lezzeti kalkar mı? Balık ekmek lezzeti her yerde var. Orada da daha gelişerek daha güzel hale gelir. İşin maneviyatını korumak da bizim vazifelerimizden." diye konuştu.

Başkan İmamoğlu, Eminönü'ndeki balık-ekmekçilerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Geçmişte ihale yapılmış ve alınmış. Yanılmıyorsam 10 yıl işletilmiş, hatta uzatılmış. Bugün başka bir tasarruf var. Kimse, İstanbul’un herhangi bir köşesinin daimi mülk sahibi değil. İstanbul’un her noktasından, İstanbul halkının sağlıklı, mantıklı faydalanması çabası içerisindeyiz. Arkadaşlarım bu anlamda kalıcı, daha düzgün, daha doğru, daha iyi hizmet veren bir süreç tanımlamaya çalışıyorlar. Düzenleme yapıyorlar. Çok daha mutlu olacaklarını düşünüyorum. Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa, şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var. İhale yapılacaksa yine şeffaf olur, endişe etmesinler. Böyle bakıyoruz olaya. Balık ekmek lezzeti kalkar mı? Balık ekmek lezzeti her yerde var. Orada da daha gelişerek daha güzel hale gelir. İşin maneviyatını korumak da bizim vazifelerimizden.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.