SİYASET 7.09.2021 16:46:21 0

Beylikdüzü Bize Emanet

Aydın, düzenlediği yemekli istişare toplantısında “biz vatandaşlarımıza hizmet için buradayız” dedi.

Beylikdüzü Bize Emanet

İstanbul Sözleşmesini Rafa Kaldırdı

Aydın, düzenlediği yemekli istişare toplantısında “biz vatandaşlarımıza hizmet için buradayız” dedi.

Aydın, Aldığım Bayrağı En Yükseğe Çıkaracağım

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü ilçe başkanlığına yeni getirilen Bülent Aydın, düzenlediği yemekli istişare toplantısında bir konuşma yaptı. Aydın; “Öncelikle bana bu görevi layık gören İl Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Üstlenmiş olduğum görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve teslim aldığım bayrağı en yükseğe çıkarmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Allah’ın izni ile en güzel şekilde Yeniden Refah Partisine ve Beylikdüzü’müze hizmet etmeye devam edeceğim. Biz vatandaşlarımıza hizmet için buradayız.

Beylikdüzü Bize Emanet

Kurucu Başkanımız Ahmet Bacaru’ya bize bütün teşkilatı hazır bir şekilde bıraktığı ve Beylikdüzü’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Burada emekleri çok büyük, gözü arkada kalmasın Beylikdüzü bize emanet.

Hep Birlikte Hizmet Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi olarak Beylikdüzü’nde çok kaliteli bir yönetime sahibiz ve dünya lideri Fatih Erbakan hocamızın izinden giderek sadece Beylikdüzü’ne değil hep birlikte İstanbul’a hizmet vereceğiz. Şunu da söylemek isterim ki ülkemizde son zamanlarda yaşanan yangın ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

Koçer, Dünya Üzerinde Bu İşi Biz Yapacağız

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Koçer; “ Beylikdüzü İlçe Başkanlığına atanan Bülent Aydın’ı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. Başta Beylikdüzü ilçemiz olmak üzere İstanbul, Türkiye ve dünya üzerinde bu işi biz yapacağız ve vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri sağlayacağız. Sadece İslam âleminin değil, tüm insanlığın kurtuluşu, refahı ve adaletli bir yaşam sürmesi için çalışmalar yapacağız.

İstanbul Sözleşmesini Rafa Kaldırdı

Bizden başka bu insanlığın kurtuluşu için çalışan bir topluluk yok. Bunu neden mi söylüyorum çünkü İstanbul sözleşmesi diye bir belayı vatandaşların başına musibet etmişlerdi. Genel Başkanımız Fatih Erbakan teşkilatlarımızla bu konu üzerinde çalışarak ve sürekli dillendirerek İstanbul sözleşmesini rafa kaldırdı. Ülkemizin yeniden refaha yani Erbakan’a ihtiyacı var. Ülkemizi son zamanda derinden yaralayan yangın ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.