EĞİTİM 10.09.2021 12:24:26 0

Beylikdüzü’müzü Eğitimde Marka Haline Getiren Okul Müdürü

Beylikdüzü’nde başarıdan başarıya koşan, eğitimdeki kalitesiyle nam salan okul müdürüne anlamlı ziyaret..

Beylikdüzü’müzü Eğitimde Marka Haline Getiren Okul Müdürü

Milletvekilinden Beylikdüzü’nde ki Zirve Okula Ziyaret

Beylikdüzü’nde başarıdan başarıya koşan, eğitimdeki kalitesiyle nam salan okul müdürüne anlamlı ziyaret..

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve Ak Parti Beylikdüzü ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortaokullar arasında Beylikdüzü’nde birinci olan, gerek kamuoyunda gerekse milli eğitim camiası içerisinde başarılarından sıkça bahsettiren Dr. Ayla Savaş Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın neslinde öğretmenleri ve okulu ziyaret ederek 2021-2022 eğitim-öğretim yılına hayırlı olsun dileklerinde bulunup, Okul müdürü ferdi Altın’ı da başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Kaynarca, Böyle Okul Müdürlerine İhtiyacımız Var

Okul müdürü ferdi Altın’ı tebrik eden Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca; “Dr. Ayla Savaş Ortaokulu gerek Beylikdüzü’nde gerekse İstanbul genelinde eğitimde ki kalitesini ispatlamış, genç, dinamik ve yakışıklı okul müdürümüzü tebrik ediyorum. Eğitim kalitemizin yükselmesi adına böyle kaliteli ve başarılı okul müdürlerine ihtiyacımız var. Başarılarından dolayı Ferdi Altın’ı tebrik ediyor, devamını diliyorum.

Günaydın, Beylikdüzü’müzü Eğitimde Marka Haline Getiren Okul Müdürü

Altın’dan,  Beylikdüzü’müzü eğitimde marka haline getiren okul müdürü olarak bahseden Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın; “Beylikdüzü’müzü eğitimde marka haline getiren okul müdürümüz Ferdi Altın’ı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Bakırcı, Dr. Ayla Savaş Ortaokulu Şaşırtmadı

Altın’ın Beylikdüzü’nde Ortaokullar arasında en başarılı okul müdürlerinden biri olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Dr. Ayla Savaş Ortaokulu ve okul müdürü Ferdi Altın bu senede bizi şaşırtmadı. Her yıl başarıdan başarıya koşan müdürümüz Beylikdüzü’nde ki en başarılı müdürlerin başında geliyor. Kendisini ve kadrosunu tebrik ediyorum, başarılarının ve kalitelerinin artmasını diliyorum. 

Haber: Esma Bulut


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.