EĞİTİM 4.01.2022 17:49:35 0

Beylikdüzü’nün Küçük Mucitleri

Kavaklı Ortaokulunun küçük mucitleri tasarladıkları projelerini heyecanla sergilediler.

Beylikdüzü’nün Küçük Mucitleri

Beylikdüzü’nün Küçük Mucitleri

Kavaklı Ortaokulunun küçük mucitleri tasarladıkları projelerini heyecanla sergilediler.

Beylikdüzü Kavaklı Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında okul müdürü Dilek Zengin önderliğinde ve matematik öğretmeni Ebru Çağlayan koordinatörlüğünde projelerini sergilediler. Gerçekleştirilen sergiye Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı başta olmak üzere şube müdürleri, diğer okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bizde Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk ailesi olarak, sergiyi siz değerli izleyicilerimiz için görüntüledik.

“Bizim İçin Çok Anlamlı”

Sergi açılışında kurdele kesen Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Bugün çok güzel bir etkinliği gerçekleştirmek için toplandık. Buradaki atmosfer ve fotoğraf çok güzel. Birazdan öğretmenlerimiz, müdürlerimiz ve öğrencilerimizle tüm projeleri tek tek inceleyeceğiz. Diğer okullarda da ifade ettiğim gibi son 3 yıldır İstanbul genelinde projesi en çok kabul edilen ilçe olma gururunu yaşadığımız için TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı bizim için çok değerli ve anlamlı. Son yıllarda artan bilinçle sağlıklı yaşamın önemini çok güzel projelerle dile getiren öğrencilerimizi gördük. Yenilenebilir enerji alanında ve özellikle vaktini sosyal medyayla, teknolojik araçlarla geçiren çocuklarımızın medya okuryazarlığı hakkında çok güzel projeleriyle karşılaştık. Bu bizi çok gururlandırdı ve gururlandırmaya da devam ediyor. Başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimize ve onlara her zaman yön veren meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Küçük Mucitlerimizi Tebrik Ediyorum”

Projenin önderliğini yapan Kavaklı Ortaokulu Müdürü Dilek Zengin; “Projemiz 2 yıllık bir projeydi, pandemi nedeniyle 2 yıl gecikmeli olarak gerçekleştirdik. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrencilerimiz tasarladıkları, projelendirdikleri ve emek verdikleri eserleri bugün gelen ziyaretçilere sergilediler. Bu projeye emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor, projelerdeki başarılarından dolayı küçük mucitlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca projenin koordinatörlüğünü yürüten ve projenin gerçekleşmesinde büyük emek harcayan okulumuzun matematik öğretmeni Ebru Çağlayan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Ekip Çalışmasıydı”

Proje koordinatörlüğünü yürüten matematik öğretmeni Ebru Çağlayan; “Bu bir ekip çalışmasıydı, öğrenciler merak ettikleri konuları araştırıp projelendirdiler. Ben öncelikle bu fırsatı bize sunduğu için TÜBİTAK’a, projeleri tasarladıkları için öğrencilerimize, müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.