GÜNDEM 1.11.2019 16:11:59 0

BMW'ye Fena Cevap!

BMW Mercedes arasıdaki gerilim devam ediyor. BMW Mercedes'ten aldığı cevapla pişman oldu...

BMW

 

Otomotivin devi BMW, Cadılar Bayramı dolayısı ile  Mercedes'e bir şaka yapmayı planladı. Ancak BMW Mercedes'ten aldığı cevapla pişman oldu.

Her yıl 31 ekimde , dünyanın birçok ülkesinde "Cadılar Bayramı" olarak kutlanan, ülkemizde son zamanlarda popüler olmaya başlayan bayram, kostümlerle ve özellikle de bal kabağı süslemelerle kutlanıyor. Bu yıl kutlamalara, otomobil sektörünün devleri BMW ve Mercedes de dahil oldu. Ancak ne var ki BMW, ezeli rakibi Mercedes'e şaka yapmak isterken çok da istemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Cadılar Bayramı'nın kutlanmasında şakaların rolü büyüktür. Genellikle küçük çocuklar bu bayramda kapı kapı dolaşıp "Şeker mi şaka mı?" sorusunu yöneltirler. Eğer ev sahibi "Şaka" derse çocuklar türlü şakalar yaparlar ve karşılıklı olarak eğlenirler. Aslına bakacak olursak BMW'nin yapmak istediği şey de tam olarak buydu. Ancak Mercedes'in ciddi tavrı ve iğneleyici sözleri, BMW'yi derin bir sessizliğe büründürdü.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.