GÜNDEM 7.04.2022 18:43:13 0

Çanakkale’de Gölge Bir Yer

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneğinin düzenlediği Sunay Akın’ın konuk olduğu “Çanakkale’de Gölge Bir Yer” programına ilgi yoğun oldu.

Çanakkale’de Gölge Bir Yer

Çanakkale’de Gölge Bir Yer

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneğinin düzenlediği Sunay Akın’ın konuk olduğu “Çanakkale’de Gölge Bir Yer” programına ilgi yoğun oldu.

Programa Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu, Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal Şen, Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Selen Özelkara, Alperen Ocakları Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil İbrahim Şahin, Deva Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün, Gazeteci Yazar Ahmet Karayün, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve birçok misafir katıldı.

Devam Edeceğiz

Program açılış konuşmasını Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Küçük yaparak, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla gerçekleştirilen Sunay Akın ile Çanakkale’de Gölge Bir Yer etkinliğinin anlam ve önemine değindi. Küçük; “18 Mart Çanakkale Destanımız için düzenlediğimiz etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Bu organizasyonda desteklerini bizden esirgemeyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceylan Hancıoğlu’na derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Biz Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği olarak her zaman bu tür önemli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Biz Sporun Ve Sporcunun Dostuyuz

Sporun ve sporcunun dostu olarak nam salan HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceylan Hancıoğlu; “Biz kavga edeceğimize beraber olmalıyız. Yıllar önce turnuvalarda 4 büyük takımın taraftarları aynı statta birlikte o kadar medeni seyrediyorduk ki havaalanına geçtiğimizde kavga ediyorduk. Akşam kavga ediyorduk ama sabah yine kol kolaydık. Şimdi öyle bir hale geldik ki aynı statta maç seyredemiyoruz yazık. Hakikaten üzülüyorum. Taraftarlık başka bir şey ama sonuçta bu ülkenin çocuklarıyız hepimiz. Hepimiz kol kola sporun birleştirici tarafını keyifle yaşamamız lazım. Tam da HDI Sigorta bunu yapıyor yıllardır. Biz sporun ve sporcunun dostuyuz. Türkiye’nin her tarafında 50’yi aşkın spor kulübüne destek oluyoruz. Basketbol, voleybol, futbol, hentbol, engelli basketbol, bireysel olarak sponsorluk yapıyoruz. Başka bir özelliğimiz var bu 50 takımın 14 tanesi kadın kadınlar çünkü kadınlarımız çok kıymetli ve onlara sahip çıkmamız lazım. Kadınlarımızın arkasındayız.” dedi ve sigortacılığa da değinerek, Türkiye’de sigortasızlığın oranını anlattı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.