EĞİTİM 30.09.2021 18:30:19 0

Çınar Ağacı Okulumuzu Sembol Ediyor

6 Haziran 2021 de yapılan LGS’de Beylikdüzü İlçe Birincisi Gürpınar 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi oldu.

Çınar Ağacı Okulumuzu Sembol Ediyor

Çınar Ağacı Okulumuzu Sembol Ediyor

6 Haziran 2021 de yapılan LGS’de Beylikdüzü İlçe Birincisi Gürpınar 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi oldu.

6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavında İlçe çapında en yüksek puanı alarak birinci olan Beylikdüzü Gürpınar 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Hazal Birankar, yüzde 0,06’lık dilime girerek Kabataş Erkek Lisesini kazandı.

Çolak, Öğrencilerimize Tablet Hediye Ettik

Okuldaki çalışmalarını ve başarı kaynağını açıklayan Beylikdüzü Gürpınar 75. Yıl Ortaokulu müdürü Gökhan Çolak; “Uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan aşılamalarla salgını bir an önce atlatıp, öğrencilerimizin bir daha eğitimden geri kalmamalarını umuyoruz. Salgın sürecinin başından itibaren önlemlerimizi alarak okulum temiz belgesi almıştık. Okulların yüz yüze eğitime kapatıldığı süreçte, biz yüzde seksen dokuza varan katılımlarla uzaktan eğitimlerimizi tamamladık ve devletimizin yaptığı tablet dağıtımının yanında bizde ekonomisi düzgün olmayan öğrencilerimize sponsorlar aracılığıyla tablet hediye ettik.

Çınar Ağacı Okulumuzu Sembol Ediyor

Üç yıl önce bahçesinde asfaltı, betonu, yağmur alt yapısı olmayan ve inşaatı henüz tamamlanmış bir okuldu. Elimizden geleni yaparak okulumuzdaki bu eksiklikleri altı ay gibi bir süre içerisinde tamamladık. Okulumuzun bahçesine on iki ıhlamur ve dört çınar ağacı diktik. Çınar ağacı güçlü, uzun ömürlü, dayanıklı anlamlarına geldiği için okulumuzu ve eğitim kalitemizi sembol etmesi adına bahçemize diktik.

Anasınıfında İddialıyız

Anasınıfında iddialıyız, ilçemizdeki diğer okulların anasınıfları bizim sınıflarımızla kıyaslanamaz. Sponsorumuz olan ve anasınıfımıza 4,5 milyonluk yatırım yapan, tekstilci işadamı Kemal Esen ile birlikte sınıflarımızı en modern şekilde yaptırdık. Okulumuz sınıf mevcudu açısından Beylikdüzü’nde en az ortalamaya sahip tek okul olarak ilçedeki liderliğini koruyor. Sınıflarımızda en fazla 33 öğrenci bulundurarak, öğrencilerin derslerden verim almalarını sağlıyoruz.

Okulumuzun Yüz Akı Oldu

LGS’de Beylikdüzü İlçe birincisi olan 8. sınıf öğrencimiz Hazal Birankar, soruların yüzde doksan dokuzuna doğru cevap verip, yüzde 0.06’lık yüzdelik dilime girdi ve Kabataş Erkek Lisesini kazanarak okulumuzun yüz akı oldu. Okul ikincimiz Silivri Dr. Fuat Sezgin fen lisesine, üçüncü öğrencimiz ise Beylikdüzü Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesine yerleşti. Tabii bu sene LGS ilçe birincisi çıkarmış olmak bize yetmiyor, önümüzdeki sene ilçe birincisi çıkarmanın yanı sıra sınavla öğrenci yerleştiren okullar listesinde, en çok öğrenciyi yerleştirerek ilçe birincisi olmayı hedefliyoruz.

Kaliteli Öğretmen Kadrosuna Sahibiz

Biz okulumuzdaki bu başarıyı ve kaliteyi öğrenci, veli ve öğretmen kadrosunun güçlü iş birliğine borçluyuz. Kaliteli öğretmen kadrosu ve okul aile birliğine sahibiz, buda okulumuzun başarısını gün geçtikçe daha da arttırıyor” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.