SİYASET 22.06.2019 17:02:55 0

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanından Mektup Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, son günlerde gündemde yer alan Öcalan’ın mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanından Mektup Yanıtı

Prof. Dr. Fahrettin Altun, Öcalan’ın mektubuna ithafen, “bir mektup üzerinden cumhurbaşkanımıza atılan ahlaksız ithamları şiddetle reddediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Milletimizin Ferasetinde Boğulacak”

 

Altun yaptığı açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz, bugüne kadar terörle kesintisiz şekilde mücadele etmiş; milleti, devleti, bayrağı ve vatanı için canlarını feda eden kahramanlarımızın her zaman yanında yer almıştır. Son günlerde pkk terör örgütü ile onun uzantısı konumundaki parti arasında yaşanan güç savaşını gün yüzüne çıkaran bir mektup üzerinden, böyle bir mücadeleyi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik ortaya atılan ahlaksız ithamları şiddetle reddediyoruz. Örgüt elebaşlarının terör yuvalarından yolladıkları videolarla, terör suçundan hüküm giymiş kişilerin tweetlerle bazı siyasilere destek vererek İstanbul seçimi üzerinden hesaplaşmalarını görmezden gelenler bilmelidir ki bu ithamları milletimizin ferasetinde boğulacaktır” dedi.

 

“Cumhurbaşkanımız Milleti İçin Mücadele Eder”

“Yine bilinmelidir ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her türlü kirli oyunlardan ve gizli ortaklıklardan uzaktır. Cumhurbaşkanımız sadece milletin hür iradesine sırtını dayayarak, milleti için mücadele eder. Milletimiz, olan bitenin farkındadır. Milletimiz, aynı zamanda Kandil'e mi, yoksa İmralı'ya mı kulak vermeliyiz diye ciddi bir çelişki içinde kıvrananları da yakından teşhis etmiş durumdadır."


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.