EĞİTİM 1.10.2021 19:14:29 0

‘Duvarsız Anaokulu’

Anaokulları ile ilgili geniş tecrübelere sahip olan Turgay Kaya, şimdi de Marmara Evleri Anaokuluna atandı.

‘Duvarsız Anaokulu’

‘Duvarsız Anaokulu’

Anaokulları ile ilgili geniş tecrübelere sahip olan Turgay Kaya, şimdi de Marmara Evleri Anaokuluna atandı.

Kaya, Özel Eğitim Sınıfımız Mevcut

Birçok eğitim kurumunda idarecilik yapmış Beylikdüzü Marmara Evleri Anaokulu Müdürü Turgay Kaya; “Milli Eğitim bakanlığının okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması projesinde, anaokullarında okul öncesi etkinlik kılavuzunun hazırlanmasında aktif rol oynayan on yedi kişiden biriyim ayrıca geçen yıl TRT EBA Anaokulunda çalışarak bakanlıktan ödül aldım. Okula gelir gelmez, uzun aradan sonra yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerimize okulu hazırlamak için yaz boyu sadece iki hafta sonu izin yaparak çalıştım. Okulumuzda özel çocuklar için iki adet özel eğitim sınıfımız mevcuttu fakat bu sınıflar 9 metrelik bir alana sahipti. Gerekli tadilatları yaptırarak sınıflarımızın genişliğini 35 metreye çıkardık.

Bölgenin En İyi Anaokulu

Okulun fiziki imkânlarını çocukların eğitim, öğretimlerini daha kaliteli hale getirmek için yeniden düzenledik. Hedefimiz bölgenin en iyi anaokulu olmak ve Beylikdüzü’nde anaokulu denildiğinde akla ilk gelen okulun Marmara Evleri Anaokulu olmasını istiyorum. Tematik sınıfları oluşturarak, drama, fen ve müzik atölyeleri gibi atölyelerle çocukların kendi ilgi alanlarını bulup, o alanlara yönelmelerini sağlamak istiyorum. ‘Duvarsız Anaokulu’ projesi ile bir çocuğu tüm gün boyunca bir sınıfa hapsetmeyip, okulun tamamını o çocuğun sınıfı yaparak istediği aktivitelere yönelmesini sağlamayı amaçlıyorum. Balığa uçmayı, kuşa yüzmeyi öğretmeye çalışmayı değil çocukların kendi ilgi alanlarında yapacakları işi en üst seviyeye çıkarmak olmalı bizim önceliğimiz.

Turgay Kaya Kimdir?

Turgay Kaya, 1979 İstanbul doğumlu olup, aslen Kahramanmaraşlıdır. İlk ve ortaöğretimini Büyükçekmece’de tamamlayan Kaya Marmara Üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği mezunu olup İstanbul Aydın Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Beylikdüzü bölgelerinde çeşitli okullarda idarecilik yapan Kaya, evli ve iki çocuk babasıdır. Şuan Marmara Evleri Anaokulunda idarecilik görevine devam etmektedir.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.