SİYASET 11.11.2018 17:14:29 0

Efsane Başkan Seçim Startını Balıkçı Kenan da Verdi

Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, 5 bin kişilik bir kitle ile Ak Parti İlçe Başkanlığına gelerek, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusunu yaptı.

Efsane Başkan Seçim Startını Balıkçı Kenan da Verdi

Efsane Başkan Seçim Startını Balıkçı Kenan da Verdi

Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, 5 bin kişilik bir kitle ile Ak Parti İlçe Başkanlığına gelerek, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusunu yaptı.

 Adaylık başvurusu öncesinde efsane Başkan Velittin Küçük, birçok sanatçı, iş adamları ve Eski Belediye Başkanlarıyla Balıkçı Kenan da buluştu. Buluşmaya ayrıca 50 kişilik basın mensupları da katıldı.

Ak Belediye Gelecek Beylikdüzü Karanlıktan Çıkacak 

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları devam ederken, eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük  adaylık başvurusunu yapmak üzere, kendisini destekleyen kalabalık grup ile Ak Parti ilçe binasına gitti. Kendisini karşılayan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, ”Beylikdüzü borç batağının içine düşmüştür. İlçe bitmiş durumda, mevcut Belediye Başkanı yatırımlardan daha çok borçlar yapmıştır. 100 milyon TL  borç ile Belediyeyi almışlardı şimdi ise 500 trilyonu geçen bir borç var.  1 katrilyon arsa sattılar. Teleferik getireceğiz dediler getirmediler, Tramvay getireceğiz dediler getirmediler, hep borç yaptılar. Beylikdüzünün geleceği karanlık ama inşallah Ak Parti ile güvenilir ellerle bu ilçe ayağa kalkacaktır” dedi.

Beylikdüzüne Ak Belediye Gelecek

Adaylık başvurusunun ardından açıklama yapan Velittin Küçük, “ Ben fazla konuşup sizi tutmayacağım. Beylikdüzü için neler yapacağımı, tüm projelerimi inşallah adaylık sürecinde anlatacağım. Yapacağımız projeleri Ak Parti olarak karar verip uygulayacağız. İlçe de birçok eksiklik var, maalesef bunları çözemeyenlerle karşı karşıyayız. Biz tüm eksiklikleri ve sorunları çözmek için geliyoruz. İnşallah 2019’da Beylikdüzün’e Ak Parti bayrağını dikeceğiz. Pazar günün bize ayırıp buraya gelen, destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Küçük’e Büyük Sevgi..!

Eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, adaylık başvurusu için gittiği Ak parti İlçe binasında kendisine yoğun ilgi vardı. Gençler, kadın ve çocuklarında katıldığı yürüyüşte yaklaşık 5 bin kişi vardı. Beylikdüzü’nün bir çok beldesinden siyasi ve iş adamları da katıldı. Büyük çoşku ve sloganlar ardından adaylık başvurusunu yaptı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.