EĞİTİM 31.10.2018 15:32:26 0

Eğitimde, Farkındalık Oluşturuyoruz..!

İstanbul ve Beylikdüzü’nün en iyi okulları arasında yerini alan Fatma Şensoy İlkokulu Müdürü Murat Çobanoğlu, “ Öğretmenlerimizin kendini yenileyen ve farkındalık oluşturan yapıları ile başarı kalitemizi daha da arttırıyoruz.??

Eğitimde, Farkındalık Oluşturuyoruz..!

Eğitimde, Farkındalık Oluşturuyoruz..!

İstanbul ve Beylikdüzü’nün en iyi okulları arasında yerini alan Fatma Şensoy İlkokulu Müdürü Murat Çobanoğlu, “ Öğretmenlerimizin kendini yenileyen ve farkındalık oluşturan yapıları ile başarı kalitemizi daha da arttırıyoruz.”

Beylikdüzü Fatma Şensoy İlkokulu Aile Birliği Başkanı Hilal Yenal, “ Okulumuz, eğitim ve öğretim hayatındaki başarıyı okul müdürümüz Murat Çobanoğlu ve öğretmenlerimiz sayesinde yakalamıştır. Öğrencilerimizin başarısı 90’ı geçmekte olup, her anlamda okul müdürü, öğretmen, aile birliği ve velilerimizden destek görüyor. İlçedeki başarımızın yüksek olmasının en büyük nedeni ise okul müdürümüzün istikrarlı ve kararlı duruşu ile her konuda öğrencilerimizin başarıya gitmesine, öğretmenlerimizin ise kendini yenileyen ve farkındalık oluşturan yapıları ayrıca öğretmenlerimiz tarafından yapılan ev ziyaretleridir. Veli portföyümüz kaliteli olmakla beraber öğretmenlerimizin öğrencilerle olan ilişkileri de gelişmiş durumda olduğu için elde edilen başarıda yadsınamaz bir gerçektir.”

Spor ve Kültüre Önem Veriyoruz

Yenal, “ Resim sergileri açıp öğrencilerimizin yeteneklerini ön plana çıkarıyoruz, Leonardo da Vinci sergilerine gidip öğrencilerimizin resme olan ilgi ve alakalarını arttırıyoruz. Bu faaliyetler sadece yaza özel olmayıp eğitim-öğretim süreci içerisinde de devam ediyor. Yine sosyal etkinlikler içerisinde bölgede yapılan spor müsabakalarında 3. ve 4. sınıflarda birinciliklerimiz var. İl genelinde yapılan spor müsabakalarında ise jimnastik dalında, İstanbul 1. si ve 2. si olan öğrencilerimiz okulun başarı seviyesini daha da yükseltmiştir.

Güvenli Bir Okul

Hem veliler hem öğretmenler olmakla beraber sosyal etkinliklere ve kültürel faaliyetlere fazlasıyla değer veren ve katkılarını esirgemeyen okulumuzun, hemen arka sokağında bulunan Emniyet Müdürlüğü ile irtibat halinde olduğumuz için okul güvenliği de hat safhadadır.

Teşekkür Etti

Yenal, okulun temizliğinin, boyasının, badanasının, tuvalet temizliğinin ve çevre düzenlemesinin okulumuzun kendi imkânlarıyla yapıldı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.