EĞİTİM 11.11.2021 14:45:29 0

“Elimizden Gelenin Fazlasını Yapıyoruz”

Beylikdüzü Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Orta Okulunun Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesine dönüştürülmesiyle, Gaziosmanpaşa’daki Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu müdürlüğünden Gürpı

“Elimizden Gelenin Fazlasını Yapıyoruz”

Biz Burada Yeniyiz Ama Çok Sıkı Çalışıyoruz

Beylikdüzü Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Orta Okulunun Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesine dönüştürülmesiyle, Gaziosmanpaşa’daki Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu müdürlüğünden Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Makbule Korkmaz, “Biz burada yeniyiz ama yapmak istediğimiz çok şey var ve çok sıkı çalışıyoruz” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

“Elimizden Gelenin Fazlasını Yapıyoruz”

Pandeminin öğrenciler üzerindeki etkisini değerlendiren ve okuldaki projelerini anlatan Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Makbule Korkmaz; “Salgın sürecinde okullarda yüz yüze eğitime 2 yıl ara verilmesi hem bizleri hem de öğrencileri çok etkiledi. Pandeminin eğitimde yaratmış olduğu boşluğu elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya özen göstererek doldurmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin sağlığını her şeyden önde tuttuğumuz için covid-19 tedbirleri kapsamında önlemlerimizi en sıkı şekilde aldık. Öğrencilerimizin bir daha okullarından, öğretmenlerinden, arkadaşlarından uzak kalmaması ve eğitimlerini tam alabilmeleri için yakın zamanda bu hastalıktan tamamen kurtulmayı ümit ediyorum.

“Her Biri Pırlanta Değerinde”

Okulumuz daha önce Azime Yılmaz İmam Hatip Orta Okulu olarak hizmet veriyordu, 2020 yılında Azime Yılmaz Anadolu Lisesine dönüştürüldü. Bu yüzden okul binamız küçük, bizde yeniyiz. Okulumuzun idari kadrosu çok güçlü, öğretmenlerimizin her biri pırlanta değerinde, alanlarında çok başarılılar ve bu beni çok mutlu ediyor. Okul aile birliğimiz yine çok güzel insanlardan oluşuyor.

“Çok Sıkı Çalışıyoruz”

Pandemi sonrası çocukların okula adaptasyonlarını sağlamak amacıyla sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Farklı ülkelerden birçok öğrencimiz var, bu öğrencilerimizin ülkelerini, kültürlerini ve yemeklerini tanıtmaları için projeler üretiyoruz. Afganistan, Suriye, İran ve Irak gibi ülkelerden gelen öğrencilerimizin okula uyum sağlaması ve diğer öğrencilerle kaynaşması için etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Bizim öğrencilerimiz İstanbul’a biraz uzak kalıyorlar, İstanbul’u geziyoruz projesiyle bu öğrencilere İstanbul’u tanıtıyoruz. Halk oyunları grupları ve sportif yarışmalar gibi etkinlikler yapıyoruz. Okulumuzun her katına koridor kütüphanesi yapacağız. Seviye Belirleme sınavları ile öğrencilerimizin öğrettiklerini pekiştirmeleri ve üniversiteye geçiş sınavına erkenden hazırlanmalarını sağlıyoruz. Kurum kültürü oluşturma çalışmalarımız var, okulumuza yeni bir logo ve öğretmenlerimizin yazmış olduğu okulumuza ait bir marş yapmak istiyoruz. Biz burada yeniyiz ama yapmak istediğimiz çok şey var ve çok sıkı çalışıyoruz” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.