EĞİTİM 27.05.2021 16:27:31 0

En Kısa Zamanda Öğrencilerimizle Buluşmak İstiyoruz

Beylikdüzü Bizimkent İlkokul müdürü Cengiz Yeşilyurt, velilerle yaptığı online toplantıda pandemi sürecini değerlendirdi.

En Kısa Zamanda Öğrencilerimizle Buluşmak İstiyoruz

En Kısa Zamanda Öğrencilerimizle Buluşmak İstiyoruz

Beylikdüzü Bizimkent İlkokul müdürü Cengiz Yeşilyurt, velilerle yaptığı online toplantıda pandemi sürecini değerlendirdi.

Beylikdüzü Bizimkent İlkokul müdürü Cengiz Yeşilyurt “Bizimkent İlkokulu olarak pandemi sürecinin başında okulların kapandığı andan itibaren, gönüllü öğretmenlerimizle öğrencilerimize uzaktan eğitim sağladık. Öğrencilerimizle yaz dönemi de dâhil irtibatı hiç kesmedik ve öğrencilerimizi pandeminin yaratmış olduğu psikolojik etkilerden korumak için öğretmenlerimiz birçok etkinlikler yaptılar.

 Eylül ayından itibaren yüz yüze eğitim ve online eğitimlerin başlamasıyla beraber daha düzenli bir şekilde öğrencilerimizle buluştuk. 1. sınıf öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi okuma ve yazma faaliyetlerinde hiçbir değişiklik olmadan aralık ayı sonunda hepsi okuma ve yazmayı öğrendiler.

Hiçbir İdarecinin Yaşanan Süreçte Mutlu Olduğunu Düşünmüyorum

Velilerimiz ilk başta çok panik oldular bu konuyla ilgili fakat yaptığımız uzaktan toplantılarla ve bilgilendirmelerle onları rahatlattık. Öğrencilerimize bilgi ulaştırma konusunda hiçbir eksiklik yaşatmadık. Koronavirüs salgınının öğrenciler üzerindeki psikolojik etkileri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve bizim okulumuzda da öğrencilerimizi etkiledi. Bu etkileri minimize etme noktasında öğretmen arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. En kısa zamanda salgını atlatıp tedbirlere riayet edip öğrencilerimizle buluşmak istiyoruz. Okul idarecileri olarak bizlerde öğrencilerimizden ayrı kalmanın psikolojik etkilerini yaşıyoruz. Hiçbir idarecinin yaşanan süreçte mutlu olduğunu düşünmüyorum.

Bilal Canpolat İçin Lokma Dağıtımı

Pandemi sürecinde salgından kaynaklı kaybettiğimiz meslektaşlarımız oldu. Aramızdan ayrılan eğitimci arkadaşlara Allahtan rahmet diliyorum. Bizimkent İlkokulu olarak yakın zamanda 46 yılını eğitime adayan ve geçtiğimiz yıl emekli olan çok değerli eğitimci büyüğümüz Bilal Canpolat hocamızı geçen hafta içerisinde kaybettik. Bunun derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bilal öğretmen için öğretmenlerimizle birlikte okulumuzda lokma dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.