EĞİTİM 23.10.2019 18:16:44 0

En Yeşil Öğretmenevi

Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi bölgedeki seçiciliğini korumaya devam ediyor…

En Yeşil Öğretmenevi

En Yeşil Öğretmenevi

 

Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi bölgedeki seçiciliğini korumaya devam ediyor…

 

Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi müdürü Adem Özel, vizyonumuz;  “Çağımızın sunduğu yeniliklere ayak uydurarak, hizmet kalitesinde sürekliliği sağlamak ve benzer kurumlar arasında öncelikli olarak tercih edilmek” ve misyonumuz, “Kuruluş amaçlarına uygun, mevcut olanakları en verimli bir şekilde değerlendirerek, paydaşlarımıza kaliteli ve ekonomik hizmet sunmak”.

 

Organizasyonlar İçin Harika Ortam

 

Özel, “Gerçekleştirilecek olan faaliyet ve organizasyonlar için bu harika ortamı vatandaşlarımıza sunuyoruz. Çay bile içmeye gelebileceğiniz sakin bir ortam” şeklinde ifadelerine yer verdi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi, civardaki en yeşil öğretmenevi olarak da geçmektedir. İl Merkezine 30km, İlçe Merkezine 3km uzaklıkta; Atatürk Havalimanına 22km, Sabiha Gökçen Havalimanına 84km, İstanbul Şehir Otogarına 30km ve Tekirdağ Çorlu Havalimanına 68km olan Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi, kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz merkezi yerde bulunmaktadır.

 

Adem Özel Kimdir:

 

1970 Yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve Orta Okulu Nevşehir’de tamamladı. Bakırköy Ticaret Lisesini bitirdi. 1994 yılında Denizli Eğitim Fakültesini bitirerek öğretmen olarak atandı. Sivas ve Aksaray illerinde görev yaptıktan sonra, 2002 yılında İstanbul’a atandı.  Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinde öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. 2012 yılında kurucu olarak başladığı Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi Müdürlüğü görevine halen devam etmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.