EĞİTİM 21.01.2022 18:34:49 0

Gençlerin YKS Ücretleri Belediyeden...

Bağcılar Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek ilçedeki tüm lise son sınıfı öğrencilerinin sınav ücretlerini karşılıyor.

Gençlerin YKS Ücretleri Belediyeden...

Gençlerin YKS Ücretleri Bağcılar Belediyesi’nden

Bağcılar Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek ilçedeki tüm lise son sınıfı öğrencilerinin sınav ücretlerini karşılıyor. YKS ücret desteğinden faydalanmak isteyenlerin belediyenin internet sitesinden online müracaatta bulunması gerekiyor.

18 – 19 Haziran 2022’de yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) başvurular 11 Şubat ile 7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Hizmetlerinin yüzde 70’ini gençlere yönelik yapan Bağcılar Belediyesi, üniversite sınavına hazırlananlar için bir projeyi daha hayata geçirdi. Bu kapsamda YKS’ye girecek lise son sınıf öğrencilerinin sınav ücretleri Bağcılar Belediyesi tarafından karşılanacak.

Çok İyi Yerlere Gelecekler

Eğitim desteğinden ilçede ikamet eden lise son sınıf öğrencileri yararlanabilecek. Müracaatlar www.bagcilar.bel.tr adresinden online yapılacak müracaat sırasında "Öğrenci Belgesi" ve ÖSYM tarafından düzenlenen "Sınav Giriş Belgesi"nin sisteme yüklenmesi gerekiyor. Her zaman gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Onlarla birçok platformda bir araya geliyoruz. Üniversite sınavına çok çalıştıklarını görüyorum. Biliyorum ki çok iyi yerlere gelecekler ve ülkemize de çok büyük katkılar sağlayacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Bağcılar Belediyesi, devlet veya özel üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında örgün eğitime bu sene yerleşen 2 bin 986 gence 1000 TL yardım yapmıştı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.