TEKNOLOJİ 2.08.2019 13:34:56 0

Hedef 20 Milyon!

HONOR 9X satışa çıktığı ilk 2 dakikada 200 milyon Çin Yuanı (170 milyon TL) barajını aştı ve ilk gününü 300 bin satışla kapattı.

Hedef 20 Milyon!

                 HONOR 9X İlk Gününde 300 Bin Satışa Ulaştı!

 

HONOR 9X satışa çıktığı ilk 2 dakikada 200 milyon Çin Yuanı (170 milyon TL) barajını aştı ve ilk gününü 300 bin satışla kapattı.

 

Türkiye, 2 Ağustos 2019 – Teknolojiyi gençlerin ihtiyaçlarına adapte etmek için Huawei Technologies çatısı altında kesintisiz Ar-Ge çalışmalarıyla değer yaratan HONOR, Çin'de 30 Temmuz günü satışa çıkan HONOR 9X akıllı telefonun ilk gününde 300 bin adet sattığını duyurdu. Tmall, JD ve Suning gibi online mağazalarda başlayan satışlarda sadece 2 dakikada 200 milyon Çin Yuanı (170 milyon TL) barajı aşıldı. HONOR 8X’in geçen yıl elde ettiği rekoru ikiye katlayan yeni model, ayrıca X serisi aygıtların tüm zamanlar rekorunu da kırmış oldu.

 

HONOR 9X için Hedef 20 Milyon

Yeni modelin pazara çok güçlü bir giriş yaptığının altını çizen HONOR Başkanı George Zhao, "Yeni akıllı telefonun elde ettiği bu başarı, aynı zamanda X serisinin de tüketici tarafında ne kadar benimsendiğini gösteriyor. HONOR 9X için koyduğumuz 20 milyon cihaz satışı hedefiyle, dünyanın dört bir yanındaki gençlerin ihtiyaç duyduğu performans ve kaliteyi çok daha erişilebilir hale getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

 

HONOR 9X Kullanıcıya Neler Sunuyor?

Temmuz ayının sonunda tüketiciyle buluşan HONOR’un yeni akıllı telefonu, 48 MP çözünürlüğündeki açılır (pop-up) ana kamerası sayesinde 6,59 inçlik Full HD+ çözünürlüklü ekranında tümüyle çerçevesiz bir deneyim sunuyor. Yeni nesil Kirin 810 işlemciden güç alan cihaz, kullanıcı deneyimini kesintisiz hale getirmek amacıyla GPU Turbo 3.0 teknolojisinden ve 4.000 mAh kapasiteye sahip bataryasından faydalanıyor.

 

HONOR Hakkında

Bir akıllı telefon markası olan Honor, 2013 yılında Çin’de kuruldu. 4 yıl içinde 74 ülkede 80 milyondan fazla hayrana ulaşan Honor, dijital vatandaşlara internet için optimize edilmiş ürünlerle en yeni teknolojiyi, yenilikçi işlevleri ve üstün kullanıcı deneyimini sunmak için aralıksız çalışıyor. Gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yaratıcılıklarını beslemek ve onları harekete geçirmeyi hedefliyor. En yeni teknolojiler ve yenilikleri müşterilerine sunabilmek için, “HONOR MY WORLD” sloganında olduğu gibi farklı bir çizgi izleyerek cesaretini ortaya koyuyor.

Honor hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, Honor web sitesini http://www.hihonor.com/tr/ adresinde ziyaret edebilirsiniz ya da sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.